Redactia.ro
Home » Știri » Uniforma militară a Prințului Harry a fost diferită de cea purtată de fratele său la priveghiul Reginei Elisabeta a II-a. Detaliul care i-a dat de gol statutul FOTO

Uniforma militară a Prințului Harry a fost diferită de cea purtată de fratele său la priveghiul Reginei Elisabeta a II-a. Detaliul care i-a dat de gol statutul FOTO

GALERIE FOTO (2)

Prințul Harry ar fi extrem de supărat în urma priveghiului susținut pentru Regina Elisabeta a II-a, deoarece uniforma sa militară a fost diferită de cea a fratelui său și a unchiului său. Iată ce l-a devastat pe Ducele de Sussex!

Ce i s-a îndepărtat Prințului Harry de pe uniforma militară la priveghiul Reginei Elisabeta a II-a

Prințul Harry ar fi rămas devastat după ce inițialele „ER” ale Reginei au fost îndepărtate de pe umărul uniformei sale militare în timp ce veghea lângă sicriul ei, după ce unchiului său, Prințului Andrew i s-a permis să păstreze acest cifru regal.

William și Harry, ambii îmbrăcați în uniformă militară, au stat la fiecare capăt al sicriului bunicii lor. Lor li s-au alăturat verișorii Zara Tindall și Peter Phillips, prințesele Beatrice și Eugenie, precum și Lady Louise Windsor și fratele ei, vicontele Severn.

Harry, care a acționat pe front în timpul a două misiuni în Afganistan, fusese împiedicat anterior să poarte uniforma militară în această săptămână, deoarece nu mai este un membru al Familiei Regale în activitate.

El a primit permisiunea regelui Charles de a purta uniforma pentru priveghiul din interiorul Palatului Westminster.

Cu toate acestea, se pare că ducele de Sussex a fost devastat să constate că inițialele bunicii sale au fost șterse de pe umărul uniformei sale, relatează The Sunday Times.

Inițialele nu au fost îndepărtate de pe uniforma fratelui spu, Prințul William și nici de pe cea a unchiului său, prințului Andrew.

În mod tradițional, inițialele „ER” sunt purtate doar de cei care sunt în serviciul monarhului, astfel încât se crede că absența cifrului se datorează reglementărilor vestimentare, și nu a unui afront direct la adresa Prințului Harry.

Prințul Harry are inima frântă

Surse susțin că Harry s-a gândit să poarte un costum de dimineață la plecare, pentru a evita rușinea de aseară.

Un prieten ar fi declarat pentru un ziar:

„Are inima frântă. Să-i înlăture inițialele bunicii pare intenționat”

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: