Redactia.ro
Home » Sport » Universitatea Craiova – Astra 1-0! Mihai Răduț, ratarea anului!

Universitatea Craiova – Astra 1-0! Mihai Răduț, ratarea anului!

Universitatea Craiova - Astra 1-0

Universitatea Craiova – Astra 1-0! Oltenii lui Papură au pus capăt seriei de 3 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1.

Chiar dacă au făcut o primă repriză destul de modestă au reușit să se impună. Astra a început bine și a fost aproape să înscrie în minutul 36. Pigliacelli a ieșit neinspirat și l-a faultat pe Valentin Gheorghe. Arbitrul a acordat penalty, însă Mihai Răduț a ratat. În repriza a doua, același Mihai Răduț a irosit una dintre cele mai mari ocazii ale anului în Liga 1. În minutul 68, oltenii înscriu. După o combinație cu Martic, Cicâldău centrează de pe partea dreaptă. Bancu preia frumos pe piept, din careul mic, și trage sub transversală.

„Am ratat penalty, am ratat cu poarta goală. Am pierdut meciul din nimic, am fost o echipă net superioară Craiovei. Când ratezi 3-4 situaţii pe terenul Craiovei, ce poţi să ceri echipei? 65 de minute a fost doar o echipă pe teren. Am prins o Craiova modestă şi trebuia să câştigăm. Exceptând finalul de meci, în care Craiova a avut ocazii pe nişte contre, am fost echipa mai bună, mai organizată”, a declarat Dan Alexa la finalul meciului pentru Digi Sport.

Gabi Tamaș, dezamăgit de rezultat

Gabi Tamaș, proaspăt revenit în Liga I a declarat la finalul meciului că este dezamăgit de rezultat, dar își dorește ca la finalul sezonului Astra să fie pe podium.

„Suntem supăraţi pentru că am avut meciul în mână. Am avut ocazii, am avut penalty, am avut ocazie cu poarta goală. I-am subestimat şi cum suntem români, când îţi dă cineva un deget, îi iei toată mâna. Ne-au lăsat să avem iniţiativa şi ne-au taxat”, a spus Gabi Tamaş.

În acest moment, Craiova este pe locul 3 în Liga 1 cu 13 puncte, în timp ce Astra Giurgiu e pe 8, cu 8 puncte,

Citește și: România, debut cu stângul la Campionatul European de volei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: