Redactia.ro
Home » Monden » UNTOLD 2021. Organizatorii au anunțat primii artiști. Tyga, pentru prima dată pe o scenă în România.

UNTOLD 2021. Organizatorii au anunțat primii artiști. Tyga, pentru prima dată pe o scenă în România.

GALERIE FOTO (2) UNTOLD 2021. Organizatorii au anunțat primii artiști.

UNTOLD 2021. Organizatorii au anunțat primii artiști. Celebrul festival va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 9-12 septembrie 2021. Organizatorii au anunțat că a șasea ediție a festivalului Untold va aduce pe scenă cele mai mari nume din industria EDM, primii trei DJ-i ai lumii. Printre invitații speciali se numără și rapper-ul Tyga.

UNTOLD 2021. Organizatorii au anunțat primii artiști. Tyga, pentru prima dată pe o scenă în România.

UNTOLD 2021. Organizatorii au anunțat primii artiști. A șasea a ediție a festivalului Untold va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 9-12 septembrie 2021. Recent, organizatorii UNTOLD au anunțat primul val de artiști care vor urca pe scena principală a festivalului. Potrivit acestora, David Guetta, Martin Garrix, Dmitri Vegas&Like Mike, sunt unii dintre cei mai așteptați DJ-i din această ediție.

De asemenea, acestora li se va alătura Steva Aoki, Alok, Afrojack, dar și mari artiști internaționali precum DJ Snake, Lost Frequencies, Above&Beyond, Benny Benassi și Martin Solveig. Mai mult, fanii rapper-ului Tyga vor avea ocazia de a-l asculta și de a-l vedea pe scena UNTOLD, care vine pentru prima dată pe scena principală a festivalului. „Francezul David Guetta a câștigat aproape tot: de la statutul de No.1 DJ în Top 100 DJ Mag la discuri de platină pentru vânzări record ale single-urilor lansate, recunoașterea și respectul comunității industriei electronice, o bază de date uriașă de fani în orice colț din lume, până la două trofee oferite de Guinness World Records. Piesa pe care a lansat-o cu superstarul pop Sia, <Let’s Love> a bătut un record absolut de download-uri pe platformele de streaming, iar Guetta a devenit artistul cu cele mai multe vizualizări pentru un DJ set live și cel mai apreciat DJ pe platforma Facebook”, au transmis organizatorii Untold.

Tyga pe scena Untold

Cât costă biletele Untold 2021

Doritorii se pot înregistra pentru abonamente și își pot cumpăra bilete pentru festivalul Untold din data de 10 iunie, la prețul de 149 de euro plus taxe, doar pentru cei înregistrați pe untold.com. De asemenea, fanii care și-au cumpărat abonamente pentru Untold 2021 și le-au transformat în abonamente Anytime, vor putea alege, pentru ediția de 2021.

Organizatorii au anunțat că această ediție va fi una incendiară.”Nu am încetat nici un moment să fim optimiști și am lucrat în toată această perioadă la pregătirea ediției următoare, astfel că UNTOLD 2021 va fi cel mai bun UNTOLD de până acum! Încrederea noastră că ne vom revedea în vara anului viitor vine și ca urmare a veștilor extraordinare privind disponibilitatea unui vaccin la scară mondială la începutul anului viitor, dezvoltarea tot mai mare a testelor rapide care vor permite testarea în masă. În plus, sprijinul care urmează să vină din partea Guvernului pentru restartarea industriei de evenimente, grupurile de lucru în care suntem implicați alături de alți organizatori din țară și reprezentanții autorităților, în vederea pregătirii din timp a modului în care se vor desfășura evenimentele în anul 2021, ne dau toate motivele să credem că, prin comparație cu vara acestui an, vara anului 2021 ne va găsi într-o cu totul altă etapă, mult mai apropiată de normalitatea pe care o așteptăm cu toții”, a transmis Edy Chereji, Director De Comunicare Untold, în vara anului trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: