Redactia.ro
Home » Știri » Când va avea loc Untold 2021 și cine va cânta la festivalul din Cluj

Când va avea loc Untold 2021 și cine va cânta la festivalul din Cluj

Untold 2021. Festivlaul va avea loc în acest an, după ce în 2020 el a fost anulat din cauza restricțiilor de coronavirus.

Untold 2021. Ce artiști vor urca pe scenă

Festivalul Untold va avea loc la Cluj, în luna august a acestui an. Data de începere este 5 august 2021, iar spectacolul va continua până pe 8 august. Organizatorii au anunțat că vor încerca să aducă pe scenă aceleași nume care au fost anunțate pentru anul trecut.

Astfel, la Untold 2021 vor veni pentru prima dată în România The Pussycat Dolls, Iggy Azalea, Eric Prydz, Amelie Lens şi Charlotte de Witte.

De asemenea, pe scenă au fost anunțați și: Above & Beyond, Afrojack, Alesso, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Snake, Eric Pryoz, Iggy Azalea, Lost Frequencies, Martin Garrix, Pussycat Dolls, Steve Aoki, The Script, Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Charlotte De Witte, Cirez D, Richie Hawtin, Tale of Us, Borgore, Dub FX, Netsky, Rudimental DJ, Sub Focus (DJ Set), Wilkinson (DJ Set).

„Cea de-a şasea ediţie a festivalului Untold îi aduce pe cele 10 scene pe unii dintre cei mai renumiţi artişti internaţionali ai momentului, dar şi trupe legendare care s-au reunit şi care fac sold out pe marile stadioane ale lumii. Anunţăm primul val de artişti, iar în premieră în România vor veni la Untold 2020 The Pussycat Dolls, Iggy Azalea, Eric Prydz, Amelie Lens şi Charlotte de Witte”, au anunțat în trecut organizatorii.

Nelipsiți de la show sunt și David Guetta și Martin Garrix, cei mai faimoși DJ ai lumii.

 „De asemenea, revin şi primii 3 DJ ai lumii, Dimitri Vegas&Like Mike, Martin Garrix şi David Guetta, alături de trupe sau artişti precum The Script, Above and Beyond, Afrojack, Steve Aoki, Lost Frequencies Live, Paul Kalkbrenne, Dub FX, Rudimental. Alţi 200 de artişti urmează să fie anunţaţi” se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții Untold.

Untold 2021, cel mai bun spectacol de până acum, anunță organizatorii

Organizatorii Untold spun că festivalul de anul acesta va fi cel mai bun de până acum

”Nu am încetat nici un moment să fim optimiști și am lucrat în toată această perioadă la pregătirea ediției următoare, astfel că UNTOLD 2021 va fi cel mai bun UNTOLD de până acum! Încrederea noastră că ne vom revedea în vara anului viitor vine și ca urmare a veștilor extraordinare privind disponibilitatea unui vaccin la scară mondială la începutul anului viitor, dezvoltarea tot mai mare a testelor rapide care vor permite testarea în masă. În plus, sprijinul care urmează să vină din partea Guvernului pentru restartarea industriei de evenimente, grupurile de lucru în care suntem implicați alături de alți organizatori din țară și reprezentanții autorităților, în vederea pregătirii din timp a modului în care se vor desfășura evenimentele în anul 2021, ne dau toate motivele să credem că, prin comparație cu vara acestui an, vara anului 2021 ne va găsi într-o cu totul altă etapă, mult mai apropiată de normalitatea pe care o așteptăm cu toții”, a transmis Edy Chereji, Director De Comunicare Untold, în vara anului trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: