Redactia.ro
Home » Știri » Lista completă cu artiștii care vor participa la Neversea 2021

Lista completă cu artiștii care vor participa la Neversea 2021

Neversea, anulat pentru 2022

Neversea 2021. Festivalul ce a fost amânat în 2020 pentru acest an va avea loc în această vară. Iată ce artiști vor participa la cel mai mare festival de pe o plajă din România!

Neversea 2021. Ce artiști vor cânta pe scena festivalului

Neversea este cel mai așteptat festival al momentului. Acest lucru se poate vedea și din faptul că au mai rămas doar câteva bilete, deși festivalul Neversea va începe în luna iulie a acestui an. Biletele diponibile la momentul transmiterii acestei știri este de 31. Așa că cine vrea să participe, trebuie să se grăbească. Un lucru foarte important pe care vor să îl știe fanii este ce artiști vor urca pe scenă la Neversea.

Pe scena principală vor cânta Black Eyed Peas, Dimitri Vegas și Like Mike, Don Diablo, Nickey Romero, Tchami, Tyga, Ummet Ozcan, B2B și Brennan Heart.

Pe scena The Temple vor urca Arapu, Cezar B2B Praslea, Kozo B2B Dan Andrei, Priku, Raresh, Sit, Sublee B2B Cap iar The Ark îi va găzdui, printre alții, pe Borgore, Dirtyphonics, Dub FX și Malaa. Urmează să mai fie anunțați și alți artiști ce vor urca pe scenă.

Neversea 2021. Ce se întâmplă cu cei care și-au luat bilete pentru festivalul din 2020

În 2020, festivalul Neversea a fost amânat, astfel că ediția de anul acesta este, de fapt, reluarea celei amânate în 2020. Fanilor li s-a dat șansa să poată participa cu aceleași bilete din 2020, la alte trei festivaluri din anii următori. Iată ce au anunțat organizatorii:

„Toți cei care nu au ales alternativa ANYTIME PASS, vor putea opta în termen de 30 de zile de la data anunțării ediției 2021, pentru transferarea biletului pentru ediția de anul viitor sau pentru a primi un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea altor produse ale organizatorilor.

Cei care se vor afla în imposibilitatea de a participa la ediția din 2021 vor putea opta pentru refund în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2021, conform OUG.70 din 14.05.2020.

De asemenea, toți cei care au nevoie de suport pentru a își reprograma cazările de la Cluj-Napoca și Constanta sau alte situații apărute ca urmare a acestei decizii, ne pot contacta pentru a le oferi tot suportul de care dispunem”, au transmis organizatorii celor două festivaluri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: