Redactia.ro
Home » Știri » Untold și Neversea se mută la Timișoara. Când se va întâmpla acest lucru

Untold și Neversea se mută la Timișoara. Când se va întâmpla acest lucru

GALERIE FOTO (2)

UNTOLD și Neversea se vor muta în viitoarea Capitală Europeană a Culturii. Creatorii festivalurilor vor să ducă atmosfera incendiară de concert în Timșoara, anunțând că organizarea va fi diferită de cea din Cluj și Constanța.

Untold si Neversea se muta la Timisoara. Cand se va intampla acest lucru

Directorul de marketing și comunicare UNTOLD și Neversea, Edy Chereji a declarat că festivalurile se vor muta în Timișoara. Autoritățile locale din viitoarea Capitală Europeană a Culturii vor să construiască o zonă de relaxare, ce va putea fi folosită și pentru evenimentele mari.

Creatorii festivalurilor incendiare, anunță că acestea vor fi diferite de cele pe care le organizau în Cluj și pe litoralul Mării Negre. „O să venim cu un concept unic de festival. Un prim diferenţiator major este amplasarea, va fi primul festival al nostru care va fi amplasat în afara oraşului, într-un spaţiu recreativ. Ne dorim ca la Timişoara să avem mai mulţi artişti din zona de live”, a spus directorul Untold și Neversea.

Un lucru foarte important este faptul că amplasarea orașului este aproape de graniță, ceea ce înseamnă că străinii pot ajunge mai ușor în Timișoara pe autostrada din vestul Europei sau cu avionul.

Timișoara, viitoarea Capitală Europeană

Managerul general Untold și Nerversea, Bogdan Buta a declarat că ideea de a organiza festivalurile în Timișoara a venit după ce au văzut niște spații de acest gen în alte țări din Europa.

Timișoara va deveni Capitala Europeană în 2023, însă festivalurile ar putea începe cu un an mai devreme, dacă spațiul propus va fi amplasat în timp util.

Untold Festival este unul dintre cele mai mari festivaluri din România, care s-a desfășurat până acum în Cluj-Napoca. Untold este înfrățit cu festivalul Neversea, ambele reprezentând energia magică a muzicii de noapte. La fiecare ediție, Neversea din Constanța și Untold din Cluj Napoca atrag peste jumătate de milion de spectatori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: