Redactia.ro
Home » Homepage » Moment emoționant la Untold: Piesă dedicată Alexandrei

Moment emoționant la Untold: Piesă dedicată Alexandrei

Untold

Moment impresionant la Untold, în cea de a treia noapte de festival. DJ-ul suedez Don Diablo a dedicat una dintre piese Alexandrei Măceșanu, fata din Caracal, dispărută săptămâna trecută.

Tot publicul strâns pe stadionul din Cluj Napoca a rămas uimit când pe ecranul scenei principale a apărut fotografia Alexandrei.

„Vi se va simţi lipsa, dar nu veţi fi uitaţi, oriunde aţi fi pe această planetă“, a fost mesajul transmis de DJ-ul Don Diablo la începutul piesei, potrivit Adevarul.

Gestul artistului suedez a fost întâmpinat cu urale şi multă emoţie de către cei prezenţi la Untold. Fanii prezenți la show și-au aprins luminile de la telefoane, iar la un moment dat, muzica s-a oprit, iar publicul a aplaudat.

Alexandra Măceșanu, de 15 ani, a dispărut în 24 iulie, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut în aprilie 2019 și Luiza Melencu, de 18 ani.

Suspectul este Gheorghe Dincă, un bărbat în vârstă de 66 de ani, care a fost identificat abia în 26 iulie, după ce Alexandra sunase cu o zi în urmă, de trei ori la 112, pentru a-și anunța răpirea. Dincă și-a recunoscut faptele și a spus le-a omorât pe cele două fete.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: