Redactia.ro
Home » Monden » Unul dintre cei mai celebri maneliști a ajuns pe patul de spital chiar înainte de sărbători: „Nu are voie efort fizic, nici vocal!”

Unul dintre cei mai celebri maneliști a ajuns pe patul de spital chiar înainte de sărbători: „Nu are voie efort fizic, nici vocal!”

Ștefan de la Bărbulești are probleme de sănătate.

Un manelist celebru din România, cu o carieră în muzică de mai bine de 30 de ani, a ajuns pe patul de spital chiar înainte de Ajunul Crăciunului. Ștefan de la Bărbulești, în vârstă de 63 de ani, a suferit o intervenție chirurgicală și este internat. Un bun prieten de al său, Daniel Ionescu, cunoscut drept Daniel Cameramanu, a transmis că artistul nu are voie să facă nici efort fizic, nici vocal până pe 24-25 decembrie.

„Vă salut oameni buni! astăzi 15 decembrie , a avut o mică intervenție!! Ștefan de la Barbulesti Nu este ceva foarte grav! Mulțumim lui Dumnezeu pentru tot! E totul ok! Vreau să vă aduc la cunoștință faptul că până pe data de 24-25 nu are voie efort fizic și nici vocal! Mulțumim pentru înțelegere! Să aveți sărbători fericite alături de cei dragi! Doamne ajută la toată lumea!🙏🏼”, a transmis bărbatul în mediul online.

Fanii manelistului au reacționat imediat

Fanii lui Ștefan de la Bărbulești s-au îngrijorat imediat și au distribuit postarea, ba chiar au transmis că se roagă pentru sănătatea cântărețului. În cadrul postării au lăsat mesaje de sprijin mai mulți maneliști, printre care și Tzancă Uraganu: „DUMENZEU este cu el!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻”.

„Sa îi dea dumnezeu putere ❤️❤️❤️si sanatate multă”, „Doamne ajută-l și De-i vindecare
Că avem nevoie de el este omul care mă răcorește și când sunt supărat si când sunt vesel.
Doamne ai grijă 🙏”, „Doamne ajuta el trece peste tot ca e om bun si nu a facut rau la nimeni decât bine prin muzica lui noi trăim si ne bucuram de vocea lui unicata ….🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏”, sunt doar câteva dintre mesajele primite în cadrul postării.

Cine este Ștefan de la Bărbulești

Ștefan Baicu, cunoscut sub numele său de scenă „Ștefan de la Bărbulești”, este un interpret de manele originar din România, care și-a câștigat notorietate nu doar în țara sa natală, ci și la nivel internațional. Născut pe 25 decembrie 1959, artistul se află acum la vârsta de 63 de ani, însă energia și pasiunea sa pentru muzică rămân la cote ridicate.

Cu o carieră în muzică care se întinde pe mai mult de trei decenii, Ștefan de la Bărbulești și-a pus amprenta asupra industriei manelelor și a devenit cunoscut pentru stilul său unic și carismatic. În ciuda unor controverse asociate cu genul muzical în care activează, artistul a reușit să capteze atenția publicului prin melodiile sale expresive și ritmuri incitante.

Un moment semnificativ în cariera sa a fost legat de cântecul „Eu vin acasă cu drag”, care a devenit cunoscut la nivel mondial datorită utilizării sale în cadrul serialului „Borat Television Programme” difuzat pe Channel 4 din Marea Britanie. Această utilizare în serialele create și interpretate de Sacha Baron Cohen, în special în cadrul personajului său Ali G, a adus melodia lui Ștefan de la Bărbulești în atenția internațională.

Cu toate că manelele au fost adesea criticate pentru versurile lor simple și temele repetitive, succesul internațional al melodiei „Eu vin acasă cu drag” a demonstrat că muzica lui Ștefan de la Bărbulești a depășit granițele culturale, ajungând să fie apreciată și în afara României.

Cu o carieră care îmbrățișează multiple decenii, Ștefan de la Bărbulești rămâne un reprezentant important al genului muzical în România și un ambasador al manelelor pe plan internațional. De-a lungul anilor, artistul și-a păstrat identitatea unică, aducând mereu ceva nou în lumea muzicii și continuând să câștige admiratori din toate colțurile lumii. Cu melodiile sale captivante și carisma sa inconfundabilă, Ștefan de la Bărbulești rămâne un nume puternic și apreciat în industria muzicală din România și dincolo de frontierele ei.

Manelistul continuă să facă furori pe scenă și la petrecerile private alături de fiul său, Narcis de la Bărbulești, care a urmat o carieră în domeniul muzical precum tatăl său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: