Redactia.ro
Home » Monden » Jador a ajuns pe perfuzii! Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă manelistul FOTO

Jador a ajuns pe perfuzii! Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă manelistul FOTO

Jador a ajuns pe perfuzii! Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă manelistul FOTO

Jador a ajuns pe perfuzii! Iată care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă manelistul!

Jador a ajuns pe perfuzii

Jador, din nou în fața unor probleme de sănătate? Artistul de muzică manelești a fost din nou nevoit să primească perfuzii, ceea ce a generat îngrijorare printre fanii săi.

Chiar atunci când se părea că pericolul trecuse, Jador, în vârstă de 28 de ani, a revenit cu o nouă postare pe rețelele de socializare, având o perfuzie în braț. Se pare că acum, manelistul nu se mai află în spital, ci în confortul propriei sale locuințe, unde își administrează probabil tratament prin perfuzii pentru menținere și recuperare.

Sursa foto: Captură ecran Instagram Stories – jador_adevarat

Jador: „Nu am cancer!”

În iunie, Jador și-a șocat fanii atunci când a anunțat că se retrage din industria muzicală și a postat o imagine din spital, în timp ce primea oxigen și perfuzii. Această declarație a făcut ca speculațiile cu privire la starea sa de sănătate să se intensifice, iar mulți au presupus că ar putea suferi de o afecțiune gravă.

„Vă anunț cu părere de rău: cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna decembrie împreună cu managerul meu și toată echipa am decis că sănătatea mea e mai importantă!

Anul ăsta, cât ne mai rămâne, sper ca Dumnezeu să mă mai țină în viață și să pot merge măcar la câteva concerte! În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor mei muzică gratis!”, a scris Jador, la acel moment, pe Instagram.

Cu toate acestea, recent, Jador a revenit cu o declarație care ar trebui să liniștească fanii săi. A postat un videoclip pe TikTok în care a spus că nu se confruntă cu o boală incurabilă și că nu are cancer la colon. Mai mult decât atât, artistul a explicat că problema sa de sănătate a fost legată de esofag și că acum se simte bine.

„Fac clipul ăsta pentru oamenii care îmi iubesc muzica! Sunt foarte bine, nu sunt bolnav incurabil! Nu am cancer la colon! Nu am alte boli. Sunt foarte bine, am avut o mică problemă la esofag, acum sunt foarte bine.

Mă las de muzică în decembrie, pentru că vreau să mă mut la Bacău, să mă apuc de afaceri și să fac bani mulți, atâta tot”, a explicat artistul, pentru fanii săi, demontând astfel speculațiile apărute că ar suferi de cancer.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: