Redactia.ro
Home » Știri » Unul dintre muncitorii uciși de șoferița beată din Iași era soțul unei cunoscute artiste de muzică populară

Unul dintre muncitorii uciși de șoferița beată din Iași era soțul unei cunoscute artiste de muzică populară

GALERIE FOTO (4) Unul dintre muncitorii uciși de șoferița beată din Iași era soțul unei cunoscute artiste de muzică populară

Unul dintre muncitorii uciși de șoferița beată din Iași era soțul unei cunoscute artiste de muzică populară. Joi seara, Adina Iuliana Ghervase a produs un accident tragic. Băută, femeia s-a urcat la volanul mașinii sale și a lovit in plin șapte muncitori de la drumuri. Patru dintre ai au murit pe loc. Unul dintre ei era soțul unei cunoscute artiste de muzică populară.

Unul dintre muncitorii uciși de șoferița beată din Iași era soțul unei cunoscute artiste de muzică populară

Ciprian Duca, inginer în cadrul Citadin SA și unul dintre muncitorii ucisi de șoferita beată din Iași, era soțul unei cunoscute artiste de muzică populară, Biatrice Duca. Devastată, cântăreața a postat un mesaj emoționant după a primit vesta cumplită. Bărbatul a murit pe loc, alături de alți trei muncitori. Femeia în vârstă de 39 de ani a pierdut control mașinii și a intrat in plin în muncitorii care se ocupau de reconstructia drumului.

De astăzi viața mea nu va mai fi la fel… Am avut cel mai iubitor soț care ar fi putut exista vreodată, poate nici nu am meritat toată iubirea și devotamentul pe care ni le-a oferit mie și fiicei noastre.Azi, cu sufletul sfâșiat de durere, amândouă îi promitem că vom merge înainte și vom ajunge acolo unde știm că și-ar fi dorit să ne vadă.Noi am fost rațiunea lui de a trăi, acum el va fi cel pentru care noi vom merge înainte, înfruntându-ne durerea și dorul.Nu te vom uita niciodată și știm că ne vei veghea mereu de acolo de sus! Te vom iubi mereu!”, a scris artista Biatrice Duca pe Facebook.

Cei care l-au cunoscut pe Ciprian Duca, își pot lua rămas bun la Capela Petru și Pavel, Iași. Inmormântarea va fi duminică 19 iunie, la Cimitirul Petru și Pavel, la ora 14.00.

Șoferița care a produs tragedia a fost arestată

Joi noaptea, o șoferiță din Iași a produs o adevărată tragedie. Șapte muncitori care lucrau la un drum au fost loviti in plin de o mașina scăpată de sub control. Patru dintre ei au murit pe loc iar trei au fost răniți grav. Șoferita se afla sub influența alcoolului și a pierdut controlul imediat ce a ieșit din curbă, susțin martorii. Aceasta ar fi avut o viteza excesivă, iar masina a lovit zidul unei casei după care a ricoșar în grupul de muncitori.

Masina s-a oprit in autotilitara acestora. Supravietuitorii au spus că femeia mirosea puternic a alcool, iar testul fiolei a demonstrat acest lucru. De asemenea, alți martori au spus că șoferita ar fi făcut drift-uri intr-o parcare din municipiul Iasi cu putin timp inainte de producerea accidentului. Un bărbat a declarat că, în timp ce circula cu masina, femeia a trecut glonț pe lângă el.Adina Iuliana Ghervase a fost reținută de autorități și se află în arest preventiv pentru 30 de zile.A doua zi, polițiștii au găsit-o pe femeie la terasa unui mall. Cu răni ușoare, a plecat de la spital, direct la cumpărături. Aceasta era la plimbare prin oraș,u unde făcea cumpărături intr-un centru comercial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: