Redactia.ro
Home » Știri » UPDATE: Fetița de 10 ani dispărută din București, a fost găsită

UPDATE: Fetița de 10 ani dispărută din București, a fost găsită

Un nou caz de dispariție. O fetiță de 10 ani nu s-a mai întors acasă

Fetița de 10 ani din Popești-Leordeni, județul Ilfov, a fost găsită de polițiști cu ajutorul unui cetățean. Fetița a fost găsită în zona Mega Mall din București. 

UPDATE: Fetița de 10 ani dispărută din București, a fost găsită

Poliția Capitalei anunță că fetița de 10 ani dispărută din Popești-Leordeni a fost găsită în Mega Mall din Capitală. Cu ajutorul unui cetățean, fetița a fost dusă la sediul Poliției 9. Potrivit unor surse, fetița nu pare a fi victima unei infracțiuni.

Știrea inițială

Polițiștii din Popești Leordeni, județul Ilfov, au fost anunțați că o fată de 10 ani a dispărut. Fetița a plecat de acasă în jurul orelor 11.00 și nu s-a mai întors.

Poliţiştii din Popeşti Leordeni, sprijiniţi de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Rutier, crimnalişti şi jandarmi efectuează la acest moment activităţi specifice de căutare a minorei. De asemenea, este folosit şi câinele de urmă”, precizează Poliția Ilfov.

Fetița are 1.20-1.30, păr negru,lung, prins în coadă, ochi căprui. Minora era îmbrăcată cu o bluză albă cu inscripția New York, pantaloni negri și încălțată cu espadrile gri. Autoritățile roagă persoanele care pot oferi detalii să sune la numărul 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

Citeste si:Doi elevi ai Școlii de Poliție de la Câmpina au fost prinși cu droguri

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: