Redactia.ro
Home » Știri » Urări de Sfântul Nicolae

Urări de Sfântul Nicolae

Urări de Sfântul Nicolae

Ziua Sfântului Nicolae este sărbătorită în fiecare an pe 6 decembrie în țările creștine occidentale și pe 19 decembrie în țările creștine orientale. Este o sărbătoare creștină care reprezintă ziua de sărbătoare a Sfântului Nicolae. În această zi de bun augur, trimiterea de urări călduroase și cadouri persoanei iubite este un lucru important de făcut. De fapt, Moș Crăciun e o derivare a Sfântului Nicolae.

Urări de Sfântul Nicolae

Sărbătoriți această zi împreună cu cei dragi trimițându-le cele mai bune urări și mesaje de felicitări și mesaje de ziua Sfântului Nicolae fericit prin Whatsapp sau Facebook pentru a vă exprima bucuria în această zi specială.

Iată câteva dintre cele mai frumoase mesaje și urări de Sfântul Nicolae care sunt perfecte pentru a le trimite prietenilor și rudelor.

Mesaje originale de Sfântul Nicolae

1. Vă doresc o zi de Sfântul Nicolae foarte fericită….. Fie ca El să vă umple viața de fericire și să vă încălzească cu o mulțime de cadouri.

2. În această zi pioasă, vă doresc ca Ziua Sfântului Nicolae să vă fie binecuvântată cu toată fericirea și dragostea….. bunătatea și generozitatea…..sănătatea și bogăția….. Fie ca tu și cei dragi să sărbătoriți această ocazie specială cu multă bucurie și veselie.

3. Cu ocazia sărbătoririi zilei de Sfântul Nicolae, mă rog ca viața ta să fie plină de dulceață și bucurie veșnică… Să ai un Sfântul Nicolae binecuvântat cu toate zâmbetele și momentele frumoase de fericire în călătoria ta de viață… Dumnezeu să te binecuvânteze!!!

4. Cu ocazia prielnică a zilei de Sfântul Nicolae, singura mea dorință pentru tine este să fii binecuvântat cu tot ceea ce ți-ai dorit vreodată, cu toată puterea și vigoarea de a-ți atinge obiectivele și de a avea mereu succes în viață…. Să ai o zi de Sfântul Nicolae binecuvântată, draga mea.

5. Îți doresc ca tu și familia ta să fiți astăzi și mereu binecuvântați cu fericire și sănătate…. armonie și prosperitate…. afecțiune și unitate…. Fie ca Sfântul Nicolae să vă binecuvânteze pe toți cu cele mai bune lucruri. La mulți ani de Sfântul Nicolae!

6. Habar nu aveam ce îți va trimite Sfântul Nicolae în această zi specială…. de aceea, îți trimit multă dragoste, grijă, afecțiune și îmbrățișări pentru a face această zi minunată cu atât mai specială pentru tine… Îți doresc o zi de Sfântul Nicolae foarte fericită.

7. Singura mea dorință de Ziua Sfântului Nicolae este să fii copleșit de cele mai alese binecuvântări…. 8. Să prosperați cu fericire, sănătate, bogăție și glorie în timp ce sărbătoriți această frumoasă ocazie…. Transmitem urări calde pentru tine și familia ta în ziua de Sfântul Nicolae.

8. Cu ocazia Zilei Sfântului Nicolae, mă rog pentru un viitor mai luminos și mai fericit… succesul și prosperitatea ta…. Fie ca toate visele tale să se împlinească și să fii mereu zâmbitor…. Vă doresc o zi de Sfântul Nicolae foarte caldă și fericită.

9. Fie ca prilejul Zilei Sfântului Nicolae să fie plin de mare bucurie și veselie pentru tine și familia ta… Fie ca tu să fii binecuvântat cu momente glorioase de împreună și armonie cu cei dragi… Îți doresc o Zi de Sfântul Nicolae foarte fericită și binecuvântată.

10. Și cum mă gândesc să-ți trimit urări de Sfântul Nicolae, doresc să-ți transmit toată dragostea și îmbrățișările mele… căldură și urări pentru tine, dragul meu prieten. Să ai parte de clipe minunate alături de cei dragi și să ți se împlinească toate visele.

11. Îți doresc ție și familiei tale un Sfântul Nicolae foarte fericit, binecuvântat și plin de bucurii…. Fie ca în această zi de bun augur, să fii binecuvântat cu tot ceea ce ți-ai dorit vreodată în viață…. Fie ca Dumnezeu să vă binecuvânteze mereu!!!

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: