Redactia.ro
Home » Sport » Usain Bolt s-a izolat! Fostul atlet are COVID-19

Usain Bolt s-a izolat! Fostul atlet are COVID-19

Usain Bolt, COVID-19,

Fostul mare atlet a organizat vineri o petrecere la aniversarea împlinirii vârstei de 34 de ani. Sâmbătă, Usain Bolt a făcut testul pentru coronavirus, iar presa a scris că s-ar fi îmbolnăvit. Sportivul a dezmințit. Acum însă, CNBC anunță că Bolt are COVID-19.

Fostul recordman mondial la proba de 100 m și 200 m a anunțat că a decis să intre în carantină pentru a-i proteja pe cei din jurul său. Presa a scris că după petrecerea organizată de ziua sa, atletul s-ar fi simțit rău și de aceea a făcut testul pentru COVID – 19. Cu puțin timp în urmă, CNBC a anunțat că testul său pentru coronavirus este pozitiv.

Usain Bolt a postat ieri, un film pe rețelele de socializare.

“A fost cea mai bună petrecere din viața mea. Bună dimineața. Tocmai m-am trezit și am citit în prasă că aș avea coronavirus. Am făcut testul sâmbătă, pentru că merg la muncă și vreau să fiu responsabil. Așa că voi sta deocamdată izolat”, a spus Bolt.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Stay Safe my ppl 🙏🏿

O postare distribuită de Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) pe


La petrecerea organizată de fostul atlet nu s-a respectat nicio măsură de siguranță. Printre invitați s-au numărat celebrul Raheem Sterling de la Manchester City, atacantul lui Leverkusen Leon Bailey sau jucătorul de golf Chris Gayle.

Bolt a devenit tătic în urmă cu aproape trei luni

Celebrul atlet, Usain Bolt a devenit tătic în luna mai. La începutul acestui an, Usain Bolt anunța că iubita sa, Kasi Bennett este însărcinată. Apoi în luna mai a devenit pentru prima dată tătic. “Fulgerul” a făcut publice fotografii cu micuța în luna iulie, ocazie cu care a anunțat și ce nume va purta aceasta. Numele ales este ieșit din comun. Olympia Lightning. Lightning este porecla pe care Usain Bolt a primit-o pe vremea când alerga. Usain Bolt și Kasi Bennett au o relație de foarte mulți ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: