Redactia.ro
Home » Sport » Usain Bolt face haz de necaz! Imaginea care a adunat sute de mii de like-uri

Usain Bolt face haz de necaz! Imaginea care a adunat sute de mii de like-uri

Usain Bolt face haz de necaz

Usain Bolt face haz de necaz. Fostul mare atlet, deținător a opt medalii de aur a postat pe rețelele de socializare o fotografie care le-a descrețit multora fruntea. Mesajul a fost: „Distanțare socială”.

Usain Bolt s-a implicat și el activ în lupta împortiva pandemiei de COVID 19. Fostul campion olimpic a donat o sumă de bani, dar a postat și o fotografie amuzantă care a adunat rapid mii de vizualizări. Imagine este de la Olimpiada din 2008, atunci când jamaicanul a stabilit un nou recordul mondial în proba de 100 de metri. Bolt câștiga atunci cu un avens destul de mare în fața adversarilor săi. Mesajul care a însoțit acum fotografia a fost „Distanțare socială”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Someone’s at the door 🚪 #OpenDoorChallenge

O postare distribuită de Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) pe

Fostul campion olimic a donat aproape 40.000 de dolari la un teledon organizat în Jamaica. Banii strânși vor fi folisiți în lupta împotriva coronavirus. Deocamdată în Jamaica sunt 73 de persoane infectate cu COVID 19.

Usain Bolt face haz de necaz

Fotografia postată de fostul campion olimpic pe rețelele de socializare a adunat rapid peste un milion de like-uri. Usain Bolt este considerat unul dintre cei mai mari atleți din toate timpurile. Sprinter-ul jamaican a fost recordman mondial la proba de 100 m, cu timpul 9,58 secunde (în curs de validare), iar la proba de 200 m, cu 19,19 secunde. Împreună cu coechipierii săi a câștigat și proba de ștafetă 4 × 100 m, cu 37,1 secunde. În 2008 a devenit primul atlet, după Carl Lewis care s-a impus în toate trei probele la Jocurile Olimpice. De asemenea este primul sportiv care a stabilit trei recorduri mondiale la aceeași competiție. În plus este primul altel din lume care a fost în același timp campion olimpic și mondial pe distanțele de 100 și 200 de metri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: