Redactia.ro
Home » Sport » FCSB și Universitatea Craiova încep antrenamentele! Ce soluție au găsit cluburile

FCSB și Universitatea Craiova încep antrenamentele! Ce soluție au găsit cluburile

FCSB și Universitatea Craiova încep antrenamentele!

FCSB și Universitatea Craiova încep antrenamentele! Oltenii sunt primii care au anunțat modalitatea prin care se vor pregăti. Acum și FCSB a găsit o soluție.

Pandemia de coronavirus a oprit sportul din toată lumea. Echipele încearcă să găsească diferite soluții pentru ca jucătorii să rămână în formă. Universitatea Craiova a fost prima echipă din Liga I care a anunțat reluarea antrenamentelor. Acestea nu se pot desfășura pe teren așa că au trecut în mediu online. De astăzi vor avea loc video-conferințe cu tot lotul alb-albastru. Gigi Becali a căutat și el o soluție. Omul de afaceri a vrut să-și bage jucătorii în cantonament dar cererea i-a fost respinsă. Așa că a găsit altă soluție. Fotbaliștii vor merge la baza din Berceni, pe rând pentru a alerga. În acest timp ceilalți se pregătesc acasă. Și Bogdan Vintilă va apela la video-conferință. În plus fotbaliștii sunt obligați să își instaleze o aplicație specială.

FCSB și Universitatea Craiova încep antrenamentele!

În această perioadă cluburile din toată lumea au făcut programe de pregătire individuală pentru jucători. Unii au optat ca fotbaliștii să se pregătească în grupuri restrânse pe teren. Nu au voie să intre în contact direct. Alte cluburi au ales programe speciale online. Astfel preparatorii pot monitoriza foarte bine jucătorul. Alți fotbaliști fac antrenamente individuale la sală. Cei care nu au o asemenea facilitate fac pregătire simplă, fără echipamente sofisticate. Unii dintre aceștia mai au posibilitatea să alerge în aer liber, în țările care permit încă acest lucru.
Deocamdată nu se știe când se va relua Liga I. Federația Română de Fotbal a anunțat mai multe variante. 27 mai, 3 iunie și 13 iunie. Campionatul a fost întrerupt pe 12 martie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: