Redactia.ro
Home » Sport » Jucătorii de la FCSB revin la antrenamente! “La mine la bază au destul loc”

Jucătorii de la FCSB revin la antrenamente! “La mine la bază au destul loc”

Jucătorii de la FCSB revin la antrenamente

Jucătorii de la FCSB revin la antrenamente. Gigi Becali a anunțat că săptămâna următoare dorește să-și cheme jucătorii la baza pe care o are. Omul de afaceri spune că așa se vor antrena mai bine.

Săptămâna viitoare, jucătorii de la FCSB ar putea reveni la antrenamente. Gigi Becali vrea să îi bage în carantină la baza din Berceni. Finanțatorul echipei spune că acolo au toate condițiile pentru pregătire.

”Noi, dacă respectăm regulile astea, adică distanţarea socială, nu avem nicio problemă. Noi, săptămâna care vine, facem testul coronavirus si băgăm toată echipa, cu tot cu bucătar, cu jurnalist, cu toţi şi rămân acolo în carantină. Şi maseuri şi doctori şi toată lumea. Vor rămâne acolo, în cantonament”, a spus Gigi Becali, la Realitatea Plus.

Unii jucători merg deja la bază pentru pregătirea fizică.

”Știu că doi-trei jucători se mai duc pe la bază, pentru a se antrena la sala de forță. Am vorbit cu ei și le-am spus că pot alerga și pe teren dacă vor, pentru că sunt puțini și pot păstra distanța”, a declarat Becali la Pro X.

Jucătorii de la FCSB revin la antrenamente

Becali își dorește ca jucătorii să fie în formă maximă în momentul în care vor fi reluate antrenamentele. Înainte de a merge în cantonament toți vor fi testați pentru COVID-19.

”Aşa cum stau 4-5 oameni în 100 de metri pătraţi de apartament, nu or putea să stea în atâtea hectare? O să facă antrenamente jucătorii. Nouă nu ne interzic ordonanţele militare să facem asta. Oamenii lucrează, la biserică de exemplu, lucrează încontinuu. Ordonanţa militară nu interzice activitatea economică”, a mai spus Becali.

Omul de afaceri este unul dintre cei care își dorește să se reia campionatul atunci când se va putea. Nu este de acord cu anularea campionatului în acest sezon și cu acordarea titlului din oficiu. Până acum singurul campionat unde s-a întâmplat așa ceva este Belgia. Exemplul ar putea fi luat însă, și de alte țări în contextul pandemiei de COVID-19.

Loading...