Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali pregătește două transferuri! Câți bani poate primi FCSB

Gigi Becali pregătește două transferuri! Câți bani poate primi FCSB

Gigi Becali pregătește două transferuri

Gigi Becali pregătește două transferuri. Dennis Man și Florinel Coman ar putea fi transferați în plină criză. Finanțatorul echipei ar avea deja pe masă ambele oferte.

Gigi Becali a declarat că are o ofertă de 10 milioane de euro pentru Dennis Man, iar acum a mai primit una și pentru Florinel Coman. Americanii de la Orlando City sunt interesați să-l cumpere pe atacant. Becali le-ar fi spus că tranzacția se poate face pentru 9 milioane de euro, plătiți în mai multe rate. 5 milioane de euro ar urma să fie plătiți când se semnează actele, restul până în 2020. Se pare că salariul fotbalistului de 21 de ani ar fi un milion de euro pe sezon. Dacă tranzacția va fi efectuată, Coman devine al doilea român din MLS, după Mitriță care joacă la New York City.

Gigi Becali pregătește două transferuri

Cei de la Orlando City se pare că s-au întâlnit cu Florinel Coman, în luna februarie. Antrenorul, Liță Dumitru, cel care a intermediat tranzacția a dezvăluit această informație la Digi Sport. Atunci americanii au vrut să dea 7 milioane de euro pentru jucător, dar Becali a refuzat oferta.

„La conducerea clubului Orlando sunt doi brazilieni care mi-au dat telefon și mi-au spus că îl plac pe Coman. FCSB a spus inițial că vrea 15 milioane pe el. Băieții de aici mi-au spus că vor mai întâi să stea de vorbă cu jucătorul. Au zis că dau 7 milioane pentru club, un milion pentru jucător și un milion pentru impresari”, a declarat Liță Dumitru, la Digi Sport Matinal, în urmă cu două luni.

Negocieri pentru Dennis Man

Gigi Becali a spus în urmă cu două zile că are o ofertă de 10 milioane de euro pentru un jucător. Nu a vrut însă să dezvăluie numele acestuia. Cel mai probabil este vorba despre Dennis Man. Fotbalistul care mai are contract cu FCSB până în iunie 2022 are în acest moment o cotă de 5,5 milioane de euro, potrivit transfermarkt. Man este cel mai bină plătit fotbalist de la FCSB, 15.500 de euro pe lună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: