Redactia.ro
Home » Sport » Becali și Hagi au tăiat salariile! Măsuri drastice luate de cluburi

Becali și Hagi au tăiat salariile! Măsuri drastice luate de cluburi

Becali și Hagi au tăiat salariile

Becali și Hagi au tăiat salariile. Așa cum au anunțat, șefii din fotbal au început tăierile. Decizia a fost luată pentru o perioadă limitată de timp.

Cluburile din Liga I încearcă să limiteze pierderile suferite din cauza crizei. Gigi Becali anunțase în urmă cu câteva zile că va umbla la salarii și s-a ținut de cuvânt. Nu toți au semnat însă noile contracte. Cei care nu vor semna actele vor fi sancționați mai rău, amenință Gigi Becali.

”Le-am redus salariile la jumătate. Pentru următoarele șase luni, inițial am vrut pe 10 luni, dar am discutat cu ei, bine, nu cu toți, și a rămas la 6 luni. Nu au acceptat toți. Sunt vreo 5 sau 6 care au acceptat până acum: Tănase, Coman, Vînă, Popescu, Crețu… . Acum, să se mai gândească. Aș putea să-i bag și în șomaj tehnic, dar nu o să fac asta cu toți. Cine nu acceptă la jumătate, o să le reduc mai mult din salariu, dacă nu sunt caractere o să le tai 60% din salariu”, a spus Becali la Digi Sport.

Becali și Hagi au tăiat salariile

Măsuri drastice a luat și Gheorghe Hagi. Din cauza pandemiei de COVID-19, Viitorul va înjumătăți salariile. Hagi anunță și alte măsuri dacă unul dintre jucătorii săi se va îmbolnăvi. Dacă nu respectă interdicțiile impuse, fotbaliștii constănțeni riscă să fie amendați sau mai rău li se pot desface contractele.
Și la Craiova au avut loc discuții cu jucătorii, dar deocamdată nu s-a luat nicio decizie. Federația Română de Fotbal a decis suspendarea tuturor activităților fotbalistice din țară până la data de 31 martie, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID – 19. Cel mai probabil perioada va fi prelungită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: