Redactia.ro
Home » Sport » Gică Hagi e convins! “Nu se va relua Liga 1! E criză”

Gică Hagi e convins! “Nu se va relua Liga 1! E criză”

Gică Hagi e convins

Gică Hagi e convins! Managerul celor de la Viitorul crede că Liga 1 nu se va relua, pentru că este o criză mondială. Hagi deja își face planuri pentru următorul sezon.

Gheorghe Hagi nu se așteaptă ca acest sezon din Liga 1 să poată continua. Din cauza pandemiei de coronavirus toate martidele au fost suspendate și cluburile și-au închis porțile. Toți fotbaliștii au fost sfătuiți să stea acasă pentru a nu se îmbolnăvi.

”Creionez ce trebuie să facem după această criză. Ideea mea e simplă, eu plec de la simplu la complicat. Adică să ne gândim foarte serios de la noul sezon încolo. Gata cu Liga 1! Acest sezon e compromis! E o criză mondială. E în toată lumea, trebuie gândit foarte serios ce facem de la anul încolo. Criza va aduce multe minusuri, trebuie să le judecăm bine”, a declarat Hagi, la Digi Sport.

Gică Hagi e convins că nu se mai joacă acest sezon

“Când se va termina nu știm. Nu cred că putem să speculăm, văd că se vorbește mult. Cei abilitați să iasă în față, să vorbească mult mai mult decât noi. În această perioadă de pauză, cum o numesc eu, trebuie să reflectăm ce facem de la anul”, a mai spus fostul internațonal.

LPF și FRF au anunțat că s-au gândit la 2 variante pentru reluarea competiției. În ambele variante, antrenamentele ar putea fi reluate pe 16 aprilie, iar campionatul ar trebui să înceapă pe 16 mai cu etapele rămase disputate normal. Oricum meciurile ar trebui să se joace până pe 30 iunie, pentru că apoi expiră contractele mai multor jucători.
În aceste zile, Răzvan Burleanu, Mirel Rădoi și alți angajați FRF sunt în izolare la domiciliu.

“Mă aflu în autoizolare la domiciliu, ca urmare a faptului că pe 3 martie am participat la Amsterdam la tragerea la sorți pentru Nations League. La aceste evenimente au participat și oficialii federațiilor din Elveția și Serbia, persoane care între timp au fost declarate infectate cu COVID-19. Până acum, niciun membru FRF nu a prezentat simptome de coronavirus”, a declarat Burleanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: