Redactia.ro
Home » Sport » Cum s-ar putea continua Liga 1! FRF și LPF au ajuns la un acord

Cum s-ar putea continua Liga 1! FRF și LPF au ajuns la un acord

Cum s-ar putea continua Liga 1

Cum s-ar putea continua Liga 1. FRF, LPF și cluburile au ajuns la un acord. Există două variante pentru ca Liga 1 să continue.

Dacă se va relua campionatul, atunci salariile fotbaliștilor nu se vor modifica. Și drepturile TV vor rămâne la fel și vor fi achitate potrivit contractului. Dacă în cazul reluarii campionatului sunt două scenarii s-a stabilit clar un lucru. Competiția va porni de la clasamentul actual. Data începerii campionatului depinde de evoluția numărului cazurilor de infectare cu noul coronavirus.

Prima variantă propusă

Antrenamentele să fie reluate pe 16 aprilie. Este recomandarea conducătorilor din fotbal, iar cine nu o respectă își asumă riscurile. Campionatul ar trebui să se reia pe 16 mai, cu etapele rămase disputate normal.
Semifinalele Cupei să se joace într-o singură manșă.
Potrivit acestui plan, din playout ar trebui disputate patru etape în luna iulie. Și asta deoarece contractele jucătorilor expiră la 30 iunie!

A doua variantă propusă

Partidele din playoff să se joace doar într-o manșă, nu tur-retur.
Liga a doua se se împartă în play-off și play-out. Opt echipe în turneul pentru promovare, celelalte în turneul pentru salvare. Meciurile într-o singură manșă.
Liga a 3-a. ar include tot varianta play-off și play-out, cu seriile rupte cu câte opt echipe în fiecare turneu. Ar mai putea exista și alte date pentru începerea campionatului, 19 mai și 26 mai. Liga 1 ar fi, oricum, oprită între 1 și 9 iunie pentru disputarea barajelor de calificare la Euro 2021.

Citește și: Neymar a fugit în Brazilia! Se teme de coronavirus

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: