Redactia.ro
Home » Sport » Neymar a fugit în Brazilia! Se teme de coronavirus

Neymar a fugit în Brazilia! Se teme de coronavirus

Neymar a fugit în Brazilia

Neymar a fugit în Brazilia. Chiar dacă autoritățile franceze au impus măsuri stricte, starul lui PSG a plecat în țara sa natală. Nu este singurul fotbalist care a luat această decizie.

Neymar a reușit să părăsească Franța la bordul unui avion privat. Asta după ce cluburile și-au încetat orice activitate. După ce în Franța au fost impuse măsuri dure, iar cetățenilor li s-a spus să nu mai iasă din casă, brazilianul a fugit. În acest moment Franța este pe locul patru în topul tărilor care au cele mai multe cazuri depistate. Starul celor de la PSG a decis că este mai mine să meargă în Brazilia, acolo unde este și familia lui. Aceeași decizie a luat-o și Thiago Silva spun cei de la Le Parisien. Alți forbaliști au ales să rămână în Paris.

Ce măsuri au luat francezii

Președintele francez, Emmanuel Macron a anunţat măsuri excepţionale în vederea stopării epidemiei de coronavirus. Acesta a anunțat că granițele externe ale Uniunii Europene vor fi închise de marți la amiază. În plus le-a cerut francezilor să se izoleze la domiciliu, să-şi limiteze la maximum deplasările, pentru cel puțin 15 zile. Cei care nu vor respecta noile reguli vor fi sancţionaţi. Se permit deplasări pentru cumpărături, pentru a merge la serviciu şi pentru a merge la medic, atunci când situaţia o impune.


Citește și: Scandal după amânarea Roland Garros! Ce spune antrenorul lui Halep

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: