Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali vrea să reducă salariile! Își dă vedetele?

Gigi Becali vrea să reducă salariile! Își dă vedetele?

Gigi Becali vrea să reducă salariile

Gigi Becali vrea să reducă salariile fotbaliștilor. Cluburile ar putea avea pierderi uriașe în perioada pandemiei de coronavirus. Omul de afaceri și-a făcut deja planurile.

Gigi Becali cere Federației de Fotbal să intervină urgent. Cere măsuri rapide, altfel cluburile nu vor mai putea plăti salariile jucătorilor.

”Vrem un fotbal mort? Dacă închid eu barierele la revedere cu tot fotbalul din România, s-a terminat. Dacă nu se iau măsuri peste 2-3 săptămâni eu nu le mai dau banii la jucători. Eu spun ce pot eu să fac, eu dacă nu fac asta, închid. Dau jucătorii, văd vorbesc cu Gică Hagi să îi dau Coman, Man, Moruțan”, declarat Becali, la ProX.

Gigi Becali vrea să reducă salariile!

Gigi Becali îi cere președintelui FRF, Răzvan Burleanu să intervină cât timp se mai poate face ceva. Omul de afaceri cere un set de măsuri care să sprijine cluburile, care în această perioadă vor fi afectate financiar. Până atunci, Becali anunță că va tăia salariile jucătorilor săi, pentru a se putea descurca.

“I-am spus lui Vali Argăseală să vorbească la FRF. Să spună propunerile mele lui Răzvan Burleanu, că eu nu am numărul lui. Trebuie ca toate salariile să fie la jumătate. E stare de urgență, caz de forță majoră. Cum să stea în picioare contractul unui jucător? E criză!
Și trebuie ca echipele să fie lăsate să renunțe la maximum trei jucători în perioada asta. Așa poți să te restrângi. Trebuie să dai drumul la transferuri. Renunți la trei jucători și le plătești o sumă până când își găsesc echipă. Dai 1.000 de euro sau salariul mediu pe economie. Jucătorii pot sta și cu 700 de euro, nu doar cu 15.000”, a mai spus Gigi Becali la Pro X.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: