Redactia.ro
Home » Sport » Burleanu, Rădoi și alți oficiali FRF sunt în izolare la domiciliu!

Burleanu, Rădoi și alți oficiali FRF sunt în izolare la domiciliu!

Răzvan Burleanu, mirel radoi, Campionat Mondial, Nationala Romaniei

Răzvan Burleanu, președintele FRF și Mirel Rădoi s-au izolat la domiciliu. La fel și Radu Vișan, Gabriel Bodescu, Mihai Stoichiță și Gabriel Berceanu sunt în izolare din cauza COVID-19.

FRF a avut trei delegați la Congresul UEFA. Răzvan Burleanu, Radu Vișan și Gabriel Bodescu. Acestora li s-au adăugat Mirel Rădoi, Mihai Stoichiță și Gabriel Berceanu. Aceștia au fost prezenți la tragerea la sorți a Ligii Națiunilor de pe 3 martie, în Olanda. În ultimele două zile, unii dintre invitați au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Este vorba de președintele și vicepreședintele federației sârbe și liderul forului elvețian. Așa că astăzi, FRF a anunțat că cei 6 oficiali români care au călătorit în Olanda și s-au întors pe 4 martie au intrat în izolare la domiciliu. Nu au simptome, dar sunt obligați să respecte legea. În momentul în care s-au întors din Olanda, oficialii FRF nu au fost obligați să se izoleze, pentru că în acel moment în Olanda erau doar 38 de cazuri confirmate de coronavirus. În contextul în care printre invitații prezenți la eveniment au apărut cazuri, și oficialii români trebuie să rămână în izolare, până la finalul acestei săptămâni.

Comunicatul FRF

“Reprezentanții FRF nu au avut contacte directe cu persoanele declarate infectate, ci doar contact ambiental, în sala de congres. De la acel moment se vor împlini mâine 14 zile, perioadă relevantă pentru apariția simptomelor, conform autorităților sanitare. Cei șase reprezentanți ai FRF la tragerea la sorți a Ligii Națiunilor nu prezintă niciun fel de simptome care ar putea fi asociate cu COVID-19.
Ei au intrat în izolare autoimpusă de la aflarea veștilor despre participanții depistați cu coronavirus. Totodată, managementul FRF a avut contacte reduse cu angajații începând cu data de 11 martie. Urmând recomandările autorităților române, de la acea dată angajații FRF își derulează activitatea profesională de acasă, online, și nu vin la sediul FRF decât pentru chestiuni absolut speciale.”

Citește și: Barcelona i-a pus pe masă contractul lui Ter Stegen

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: