Redactia.ro
Home » Sport » Barcelona i-a pus pe masă contractul lui Ter Stegen

Barcelona i-a pus pe masă contractul lui Ter Stegen

Barcelona i-a pus pe masă contractul lui Ter Stegen

Barcelona i-a pus pe masă contractul lui Ter Stegen. Șefii echipei sunt dispuși să-i plătească portarului un salariu de 6,3 milioane de euro pe an şi bonusuri. Neamțul se pare însă că dorește mai mulți bani.

De mai multe zile, reprezentanții clubului Barcelona și cei ai jucătorului negociază noul contract. Potrivit cotidianului, Sport, Marc Andre ter Stegen ar fi dorit cel puțin până în 2024. Portarul și Josep Maria Bartomeu au căzut de acord pentru prelungirea înțelegerii, singura necunoscută este suma pe care neamțul o dorește. Actualul contract expiră în 2022. Marc Andre ter Stegen a ajuns pe Camp Nou în 2014 de la Borussia Moenchengladbach. Atunci spaniolii au plătit 12 milioane de euro. Jurnaliștii spanioli scriu că oferta ar fi un contract până în 2024, și un salariu de 6,3 milioane de euro pe an, plus bonusuri.

Portarul vrea un contract mai bun

Barcelona i-a pus pe masă contractul lui Ter Stegen, dar se pare că neamțul dorește mai mulți bani. Reprezentanții săi și ai clubului au avut mai multe runde de negocieri, dar lucrurile s-au blocat. Asta după ce Marc Andre ter Stegen nu ar fi mulțumit de suma pe care ar urma să o primească. El a spus că rolul său la echipă este foarte important așa că vrea să fie plătit în consecință.

Ter Stegen a jucat 4 ani în Bundesliga

Portarul a jucat patru sezoane în Bundesliga cu Borussia Mönchengladbach. După ce a ajuns la Barcelona a câștigat titlul sezon. Apoi Cupa Spaniei și UEFA Champions League. În 2021 a debutat pentru pentru naționala de seniori a Germaniei. A făcut parte din lotul care au ajuns în semifinalele UEFA Euro 2016 și a câștigat Cupa Confederațiilor FIFA 2017.

Citește și: Fotbalist mort din cauza virusului COVID-19! Avea doar 21 de ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: