Redactia.ro
Home » Sport » Fotbalist mort din cauza virusului COVID-19! Avea doar 21 de ani

Fotbalist mort din cauza virusului COVID-19! Avea doar 21 de ani

Fotbalist mort din cauza virusului COVID-19

Fotbalist mort din cauza virusului COVID-19.Francisco Garcia, un tânăr antrenor din Spania a murit duminică seara, din cauza Coronavirusului. Acesta suferea de o boală gravă. Sportivul avea doar 21 de ani.

Francisco Garcia era angajatul clubului Atletico Portada Alta din Spania. Acesta avea însă patologie anterioară, fiind diagnosticat în urmă cu puțin timp cu o boală oncologică, scrie Marca. Din cauza acestui diagnostic, tânărul era printre persoanele vulnerabile. Garcia era internat de câteva zile. Până acum în Malaga au murit 5 persoane, fotbalistul fiind singurul tânăr. Celelalte persoane aveau peste 80 de ani.
La doar 21 de ani, tânărul era antrenor la o grupă de juniori. Clubul a anunțat tragedia printr-un comunicat de presă.

„Transmitem cele mai profunde condoleanţe familiei, pritenilor şi apropiaţilor antrenorului nostru, Francisco Garcia, care ne-a părăsit. Acum, ce facem fără tine, Francis? Nu te vom uita niciodată!”, a fost mesajul postat de clubul din Malaga.

Mai mulți jucători din Spania s-au îmbolnăvit

Mai multe cluburi din Spania au anunțat că au jucători bolnavi. Valencia are cei mai mulți sportivi cu probleme. Cinci jucători au noul virus. Este vorba despre Ezequiel Garay, Jose Luis Gaya, Elaquim Mangala, Francisco José Camarasa. În plus și doctorul echipei Aliaga și mai mulți membrii din staff au fost depistați pozitivi cu Coronavirus. În acest moment în Spania sunt 8.794 de cazuri. 517 s-au vindecat, iar 297 de persoane au decedat.

Citește și: Gigi Becali cere măsuri urgente! Ce vrea finanțatorul FCSB!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: