Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali cere măsuri urgente! Ce vrea finanțatorul FCSB!

Gigi Becali cere măsuri urgente! Ce vrea finanțatorul FCSB!

Gigi Becali cere măsuri extreme

Gigi Becali cere măsuri urgente. Latifundiarul dorește ca Guvernul să plătească o parte din salariile fotbaliștilor. FCSB a decis să suspende deocamdată orice activitate.

Gigi Becali crede că statul ar trebui să ajute și echipele de fotbal. Pentru că Liga I este suspendată, cluburile ar putea avea probleme financiare. Omul de afaceri spune că ar fi normal ca Guvernul să le plătească fotbaliștilor o parte din bani.

”Dacă nu se va juca, ceea ce nu cred, atunci, ca orice om, fotbalistul trebuie să câștige bani dacă muncește. Dacă nu muncești, nu câștigi bani. E forță majoră și se vor face niște reguli, procentual, să dăm cât putem noi. Nu e vorba de mine, e vorba de celelalte cluburi, că ele stau în drepturi de televizare”, a declarat Becali la Pro X.

FCSB a suspendat antrenamentele

Până astăzi, antrenamentele la FCSB s-au desfășurat normal. Doar duminică a fost zi de pauză. Totuși, după ce a văzut ce se întâmplă în România din cauza virusului COVID-19, Gigi Becali a anunțat că a închis totul. Antrenamentele au fost deocamdată suspendate, iar jucătorii trebuie să stea acasă.

”Am oprit tot până la noi ordine. Sănătatea este mai presus de orice. Nu este de joacă. Vom sta și noi sa vedem ce decizii vor lua cei din Guvern și președintele României. În momentele astea jucătorii mei trebuie sa se ferească de acest virus și trebuie să aibă grijă de familiile lor”, a declarat Becali, pentru Prosport.

Federația Română de Fotbal a decis săptămâna trecută să suspende Liga I, până pe data de 31 martie.

Citește și: Oltenii s-au adunat în fața spitalului! Au aprins torțe!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: