Redactia.ro
Home » Sport » Oltenii s-au adunat în fața spitalului! Au aprins torțe!

Oltenii s-au adunat în fața spitalului! Au aprins torțe!

Oltenii s-au adunat în fața spitalului

Oltenii s-au adunat în fața spitalului de Boli Infecțioase din Craiova. Suporterii FC „U” Craiova au aprins torțe și au afișat mesaje de susținere pentru medicii din spital.

Fanii echipei FC „U” Craiova, din Liga a 3-a au mers la spitalul de Boli Infecțioase din oraș pentru a-și manifesta solidaritatea pentru medicii care luptă în fiecare zi împotriva virusului COVID-19. Aceștia au stat în fața unității medicale minute în șir, au aprins torțe au cântat și au afișat mai multe mesaje.

„Nu sunteți singuri, nu dați înapoi! Peluza Sud e alături de voi!”, a fost mesajul suporterilor, afișat în fața spitalului.

COVID

Azi am afișat la Spitalul de Boli Infecțioase "Victor Babeș" un mesaj de susținere pentru tot personalul medical care în această perioadă se dedică în totalitate tratării pacienților infectați cu Covid-19. "Nu sunteți singuri, nu dați înapoi,Peluza Sud alături de voi!"Suntem alaturi de voi! Mulțumim!

Publicată de Peluza Sud 1997 pe Duminică, 15 martie 2020

Oltenii au postat și un mesaj pe pagina de facebook.

„Azi am afișat la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș un mesaj de susținere pentru medicii care în această perioadă se dedică în totalitate tratării pacienților infectați cu COVID-19. Suntem alături de voi! Mulțumim”, se arată în postarea ultrașilor de pe Facebook.

Campionatul din România suspendat

Federația Română de Fotbal a decis să suspende toate meciurile până pe 31 martie. Inițial s-a luat măsura de nu a mai permite accesul fanilor în stadioane. Apoi porțile s-au închis de tot. Există echipe care au anunțat că jucătorii nu vor mai participa nici la antrenamente. Jucătorilor li s-a transmis să nu plece din orașul în care sunt și să evite pe cât posibil să iasă din casă.

“Meciurile din Liga 1, Liga 2, Liga 3, Liga 1 feminin, Liga 2 feminin, Liga 3 feminin, Liga 1 Futsal, Liga 2 Futsal și competițiile de la nivel județean vor fi amânate până pe 31 martie. În funcție de evoluția situației la nivel național prezenta hotărâre poate suporta modificări”, se arată în comunicatul FRF.

Citește și: Vedetele s-au izolat de teama COVID-19! Mesajul lui Messi!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: