Redactia.ro
Home » Sport » Vedetele s-au izolat de teama COVID-19! Mesajul lui Messi!

Vedetele s-au izolat de teama COVID-19! Mesajul lui Messi!

Vedetele s-au izolat de teama COVID-19

Vedetele s-au izolat de teama COVID-19. Cei mai mulți s-au refugiat în orașele natale. Fotbaliștii au postat mesaje pe rețelele de socializare în care îi îndeamnă pe suporteri să stea acasă.

După izbucnirea epidemiei vedetele echipelor din Italia s-au refugiat în orașele natale. Zlatan Ibrahimovic a plecat de urgență în Suedia unde erau soția și copii săi. AC Milan a anunțat că se va reuni pe 23 martie, dar cel mai probabil perioada de pauză se va prelungi, Italia fiind una dintre cele mai afectate țări în acest moment.

Ronaldo a plecat în Portugalia

În urmă cu câteva zile, Ronaldo și-a luat iubita și copiii și a părăsit Italia. Starul lui Juventus s-a refugiat în Portugalia, în orașul său natal, Funchal. Oricum CR7 își dorea să petreacă mai mult timp alături de mama sa care în urmă cu puțin timp fusese internată în spital, după ce suferise un accident vascular cerebral. Ronaldo și-a luat toatee măsurile de precauție, mai ales că cei mai mulți fotbaliști infectați cu coronavirus au fost descoperiți în Italia.

View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Messi s-a izolat în vila sa

Barcelona a suspendat orice activitate de câteva zile. Căpitanul echipei, Leo Messi s-a izolat în vila sa din Barcelona, împreună cu familia. În plus argentinianul este liniștit. Reședința sa este într-o zonă protejată. Nici măcar avioanele nu pot zbura în acea zonă.

„Acestea sunt niște zile foarte complicate pentru întreaga lume. Suntem îngrijorați din cauza a tot ce se întâmplă acum și vrem să ajutăm prin a ne pune pe noi în locul celor care suferă cel mai mult, fie că au fost ei implicați în mod direct, fie familiile și prietenii lor, care se află în prima linie și luptă în spitale sau în centrele medicale. Vreau să trimit tuturor acestor oameni multă putere și forță. Sănătatea ar trebui să fie mereu cel mai important lucru. Este momentul să fim responsabili și să stăm acasă. Vă trimit o îmbrățișare, sper să putem întoarce această situație în favoarea noastră cât de curând. Stați în casă”, a scris Messi, pe instagram.

View this post on Instagram

Son días complicados para todo el mundo. Vivimos preocupados por lo que está ocurriendo y queremos ayudar poniéndonos en el lugar de aquellos que peor lo están pasando, o bien porque les afectó directamente a ellos o sus familiares y amigos, o porque están trabajando en primera línea para combatirlo en hospitales y centros de salud. Quiero enviarles mucha fuerza a todos ellos. La salud debe ser siempre lo primero. Es un momento excepcional y hay que seguir las indicaciones tanto de las organizaciones sanitarias como de las autoridades públicas. Sólo así podremos combatirlo de manera efectiva. Es el momento de ser responsable y quedarse en casa, además es perfecto para disfrutar ese tiempo con los tuyos que no siempre se puede tener. Un abrazo y ojalá consigamos darle vuelta a esta situación cuanto antes. #QuedateEnCasa #StayAtHome

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Citește și: Mătușa lui Conor McGregor a murit! Mesajul luptătorului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: