Redactia.ro
Home » Sport » Mătușa lui Conor McGregor a murit! Mesajul luptătorului

Mătușa lui Conor McGregor a murit! Mesajul luptătorului

Mătușa lui Conor McGregor a murit

Mătușa lui Conor McGregor a murit. Inițial s-a crezut că femeia fusese infectată cu virusul COVID-19. Luptătorul a lămurit totul printr-un mesaj. McGregor a aflat cumplita veste în momentul în care se pregătea să participe la o emisiune.

Tragedie în familia luptătorului Conor McGregor. Mătușa sportivului a decedat. Irlandezul a aflat vestea chiar în momentul în care se pregătea să apară la o emisiune. Deși a specificat că mătușa sa nu fusese infectată cu coronavirus, campionul de MMA a postat un mesaj în care s-a arătat foarte furios din cauza acestui fenomen care are loc la nivel global.

„Virusul ăsta stupid. Ce naiba se întâmplă? Nu am mai putut intra live. Săraca mea mătușică prietenoasă și iubitoare. Era sora mamei mele. În acel moment mi-am luat familia și ne-am izolat, am tras o gură mare de aer. Rămâneți în siguranță, oameni buni! Irlanda, țară minunată, haideți să respectăm sfaturile celor competenți și să ieșim mai puternici din această încercare”, a scris campionul într-un mesaj postat pe contul de socializare.

Până astăzi, în Irlanda fuseseră confirmate 90 de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19.

COVID-19 a paralizat sportul

Foarte multe campionate de fotbal au fost suspendate. Și în cazul meciurile din Liga Campionilor dar și Europa League, decizia a fost similară. Cel mai probabil și EURO 2020 va fi amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus. În acest moment președintele UEFA, Aleksander Ceferin nu a anunțat decizia finală. De asemenea au fost suspendate turnee de tenis, handbal, baschet sau hochei. Și Formula 1 a fost deocamdată suspendată.

Citește și: Edi Iordănescu și George Pușcaș, mesaje de încurajare!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: