Redactia.ro
Home » Sport » Edi Iordănescu și George Pușcaș, mesaje de încurajare!

Edi Iordănescu și George Pușcaș, mesaje de încurajare!

Edi Iordănescu și George Pușcaș, mesaje

Edi Iordănescu și George Pușcaș au fost printre primii oameni din sport care au reacționat după ce Președintele României a spus că va decreta stare de urgență.

Sâmbătă seara, Președintele României, Klaus Iohannis a anunțat că începând cel mai probabil de luni va decreta stare de urgență. Edi Iordănescu și George Pușcaș au reacționat imediat. Tehnicianul celor de la Gaz Metan i-a îndemnat pe români să stea liniștiți.

”#stamacasa!!”, a postat Edi Iordănescu.

Atacantul lui Reading FC, George Pușcaș le-a transmis și el un mesaj românilor.

”E important ca în astfel de momente să ne păstrăm calmul și să nu uităm că sănătatea e mai importantă decât orice! Vom trece și peste asta. Fii responsabil! #stai_acasa. Protejează-te pe tine și pe cei apropiati!”, a scris și Pușcaș, pe contul său de socializare.

Campionatele suspendate rând pe rând

De câteva zile campionatele au fost suspendate rând pe rând, după ce Organizația Mondială a Sănătății a declarat stare de pandemie. Fotbaliști de la mai multe echipe din Europa au fost depistați pozitiv cu coronavirus. În Serie A, numărul fotbaliștilor bolnavi a crescut la 9. Ultimii doi sunt Germán Pezzella (28 de ani) și atacantul Patrick Cutrone de la Fiorentina.
Inițial meciurile s-au desfășurat fără spectatori, apoi stadioanele au închis porțile de tot. Mai sunt însă câteva țări unde programul decurge normal. Acestea sunt: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Cipru, Irlanda de Nord, Islanda, Rusia (cu cel mult 5.000 de spectatori). În alte țări deocamdată s-a decis ca meciurile să se dispute fără spectatori (Belgia, Bulgaria, Estonia, Finlanda, Israel, Kosovo, Letonia, Malta, Muntenegru, Polonia, Serbia, Suedia, Turcia, Ungaria, Ucraina).

Citește și: Fotbaliștii din Turcia nu vor să mai joace! Refuză să intre pe teren

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: