Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali și-a testat jucătorii pentru COVID 19! Când se întorc la antrenamente

Gigi Becali și-a testat jucătorii pentru COVID 19! Când se întorc la antrenamente

Gigi Becali și-a testat jucătorii pentru COVID 19

Gigi Becali și-a testat jucătorii pentru COVID 19, la baza din Berceni. Antrenorul Bogdan Vintilă a fost și el prezent.

Gigi Becali anunțase că jucătorii săi vor intra în cantonament. Acum, patronul FCSB s-a răzgândit și îi va mai lăsa o perioadă acasă. Starea de urgență s-a prelungit așa că cel mai probabil campionatul nu va începe în luna mai, așa cum declaraseră oficialii federației. Jucătorii de la FCSB s-au prezentat însă la baza echipei din Berceni unde au făcut testele pentru coronavirus. Acestea se vor repeta pe 13 aprilie. Bogdan Vintilă a fost și el prezent, dar se pare că nu a interacționat deloc cu jucătorii săi.

Gigi Becali și-a testat jucătorii pentru COVID 19!

Becali a profitat de perioada de pauză și a făcut curățenie la echipă. În aceste condiții, la reluarea campionatului, Vintilă va avea la dispoziție 20 de jucători. Este posibil ca antrenorul să mai apeleze și la jucători de la Academia FCSB. Până acum Becali a renunțat la 6 jucători pe care i-a băgat în șomaj tehnic. Aceștia sunt Cristi Bălgrădean, Marko Momcilovic, Alexandru Stan, Harlem Gnohere, Adi Popa și Bogdan Planic. Ultimul a refuzat să semneze scăderea salariului, astfel s-a trezit în șomaj tehnic. Latifundiarul se gândește să renunțe definitiv la Planic dacă îi va găsi altă echipă. Din cauza crizei, jucătorii de la FCSB vor avea salariile tăiate pe o perioadă de 6 luni.

”Puteam să-i bag în șomaj tehnic, dar am zis că nu e corect. Eu pusesem reducerea salariilor până în decembrie. Tănase m-a făcut să mă răzgândesc, are un stil frumos de a vorbi”, a spus patronul echipei.

În momentul întreruperii campionatului FCSB era pe locul doi în play-off, la 4 puncte de liderul CFR Cluj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: