Redactia.ro
Home » TV » Vă amintiți de Cristina Coca și Claudiu Bogdan, matinalii de la Otv? Din ce trăiesc acum, la ani buni după ce televiziunea s-a închis

Vă amintiți de Cristina Coca și Claudiu Bogdan, matinalii de la Otv? Din ce trăiesc acum, la ani buni după ce televiziunea s-a închis

GALERIE FOTO (4)

Mulți români își amintesc de prezentatorii Cristina Coca și Claudiu Bogdan de la matinalul ”Zori de zi” de la Otv, postul Tv al lui Dan Diaconescu. După ce televiziunea s-a închis, cei doi au fost nevoiți să se reprofileze. Iată cum trăiesc acum.

După ce Otv s-a închis, matinalii Cristina Coca și Claudiu Bogdan s-au reorientat profesional. Au intrat în afaceri și pare că bine au făcut, căci acum au parte de o viață de invidiat. Celebrul cuplu care dădea trezirea telespectatorilor Otv au fost șocați de vestea că postul OTV se închide. Au sperat, ca toți fanii lui Dan Diaconescu, că decizia va fi una temporară.

Însă nu a fost deloc așa. După ce și-au dat seama că nimic nu va mai fi ca înainte și nu vor mai reveni pe tv, Cristina și Bogdan a încercat să “supraviețuiască” reducându-și cheltuielile personale.

Vă amintiți de Cristina Coca și Claudiu Bogdan, matinalii de la Otv? Din ce trăiesc acum, la ani buni după ce televiziunea s-a închis

În cele din urmă, au găsit o soluție care să-i scoată din situația grea. Ideea salvatoare a fost să cumpere o fabrică veche pe care să o transforme în spații de birouri de închiriat. Așa au scăpat de grija banilor!

Fără să mai fie presați de grija zilei de mâine, viața cuplului Cristina Coca și Claudiu Bogdan s-a transformat într-o călătorie continuă, scriu cei de la Ciao.ro. Au reușit să viziteze peste 50 de țări, alături de cei doi copii.

”În Tenerife am urcat pe un vulcan, Teide, al treilea ca mărime, în lume. Am trecut pe un drum prin câmpul de lavă uscată. Era ceva selenar. Parcă eram pe altă planetă. Apoi, în altă vacanţă, în Punta Cana, copiii au înnotat cu delfinii într-o crescătorie în Ocean”, a povestit Claudiu Bogdan într-un interviu în urmă cu ceva vreme, conform Ciao.ro.

Chiar de curând, cele două ex-vedete Otv au postat imagini din vacanțe, alături de copiii lor, semn că și-au păstrat până în prezent obiceiul de a călători.

Sursa foto: Facebook

“La 5 dimineaţa, am auzit rafale de mitralieră”

Dar nu au fost scutiți de peripeții și emoții uriașe

”În Turcia ne-au lovit unii maşina şi am pierdut timpul pe la poliţie, dar nici în ziua de azi nu ştim cine a fost autorul.

La Moscova am fost la un pas să pierdem avionul, noroc că am fost ajutaţi să ne urcăm, iar în India chiar am pierdut o cursă, dar am fost ajutaţi să continuăm cumva drumul, cu o altă cursă. Cele mai mari emoţii le-am avut însă în Pamukkale, în Turcia. Într-o zi, la 5 dimineaţa, am auzit rafale de mitralieră, într-o vreme când la ei erau revolte. Ne-am speriat şi am pus copiii în cadă şi paturile la geam. Am mers pe burtă efectiv”, a mărturisit Claudiu Bogdan, potrivit aceleași surse mai sus citate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: