Redactia.ro
Home » Știri » Va fi un coşmar pentru şoferi, pe Valea Prahovei! Restricţiile de circulaţie vor da tot traficul peste cap

Va fi un coşmar pentru şoferi, pe Valea Prahovei! Restricţiile de circulaţie vor da tot traficul peste cap

Autorităţile parcă şi-au pus în gând să le mai dea un test de anduranţă şoferilor chinuiţi de traficul şi aşa supra-aglomerat de pe Valea Prahovei.

În următoarele două săptămâni, vor fi impuse restricții de circulație pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri din România.

Se va circula alternativ pe un sens, pe DN1

Conform drumarilor, se va circula alternativ pe un sens, pe pasajul peste calea ferată de la ieșirea din Predeal spre București, pe DN1.

De ce se impune această restricţie? Pentru că este necesară pentru schimbarea rosturilor de dilatație de pe pasaj, au explicat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov. Traficul rutier este dirijat de semafoare, iar conductprii autor nu trebuie să forţeze trecerea.

Valea Prahovei, un chin pentru şoferi

Aşadar, şoferii vor trebui să se înarmeze cu răbdare. În mod normal, fără această restricţie, cele mai frecvente blocaje au loc între Bușteni, Azuga și Predeal, iar viteza autoturismelor nu depășește 10 km/h. Duminica situația devine asemănătoare pe sensul opus, spre București.

În ultima perioadă însă traficul a devenit o problemă pe Valea Prahovei în fiecare zi și nu doar la final de săptămână. Până la autostradă însă, șoferii n-au altă variantă să scape de ambuteiaje decât să o ia pe rute alternative.

Altfel, şi urşii au devenit o mare problemă pe DN1, pentru că nu există noapte fără ca localnicii și turiștii din Predeal, Azuga, Bușteni sau Sinaia să nu fie treziți de sunetul asurzitor al mesajelor RO-Alert.

Din cauza urșilor care coboară în stațiuni, serviciul 112 este alertat aproape zilnic, iar autoritățile transmit sms-uri de avertizare, indiferent de oră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: