Redactia.ro
Home » Monden » Vă mai aduceți aminte de Dan Bordeianu? Cum arată acum și cu ce se ocupă

Vă mai aduceți aminte de Dan Bordeianu? Cum arată acum și cu ce se ocupă

GALERIE FOTO (9) Vă mai aduceți aminte de Dan Bordeianu_

Vă mai aduceți aminte de Dan Bordeianu? Cu siguranță Dan Bordeianu,a fost unul dintre actorii care făcea ravagii în serialul „Numai Iubirea”. Ei bine, acesta a renunțat la actorie și s-a retras în afara Bucureștiului alături de familia sa. În plină pandemie de coronavirus, Dan Bordeianu a meșterit de zori, având grijă de casa pe care a primit-o moștenire de la părintele său, din Brănești. Cum arată acum acesta?

Vă mai aduceți aminte de Dan Bordeianu? Cum arată acum și cu ce se ocupă

Vă mai aduceți aminte de Dan Bordeianu? Dan Bordeianu s-a numărat printre cei mai iubiți actori din telenovelele românești. Acesta a jucat ani la rând alături de marii actori din România, fiind și partenerul de cuplu al Adelei Popescu mulți ani. Dan Bordeianu, 44 de ani s-a mutat departe de agitația din București, alături de familia sa. Acesta locuiește împreună cu soția sa, Teodora și fiica lor, Maria în casa din comuna Brănești, județul Ilfov. Locuința a fost construită de tatăl actorului, iar după decesul acestuia, Dan Bordeianu a refuzat să o vândă.

Astfel, cu banii primiți din serialele tv, artistul a reușit să o renoveze și s-a mutat definitiv aici. Așadar, fostul iubit al Adelei Popescu se poate mândri cu o grădină minunată, iar pe lângă gospodăriile casnice, acesta este pasionat de sculptura de lemn.„Acolo e casa, acolo locuim. Cu fabuloasa mea soţie, Teo­dora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai re­laxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Îmi pla­ce casa noastră de la Brăneşti. A fost ini­ţial cons­truită de tata, între 1980 şi 1990. Încet, piatră cu piatră. Tata s-a stins în 1997, dar eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta vo­iau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând. Cu banii de student am început să reno­vez casa, iar când lucram în televiziune, chiar mi-a mers mai bine şi am putut să o pun la punct. Apoi am hotărât să mă mut în ea, am mărit-o treptat, m-am jucat cu arhitectura, cu designul, iar azi încă tot nu mă satur să mă uit în jur şi să mă minunez. Îmi place. Sunt foarte norocos”, a declarat actorul.  Așadar, Dan Bordeianu a lăsat deoparte distracțiile și acum este un familist convins.

Dan Bordeianu și Adela Popescu au avut o relație frumoasă de dragoste

Povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu a luat naștere pe platourile de filmare, în perioada în care ea avea 18 ani, iar el 30.  Scenaristul serialului Numai Iubirea, Eugen Patriche a povestit în cartea sa “Două vieți – Amintiri despre televiziune”, amănunte despre celebrul cuplu. Conform acestuia, iubirea celor doi a salvat serialul de la un mare insucces. “După mai multe eşecuri, cu Adela a fost un noroc [pentru telenovelă] că Bordeianu a fost prima ei dragoste… Relația lor a făcut bine serialului “Numai iubirea” dar si următoarei telenovele, “Lacrimi de iubire”. A adus un plus de autenticitate”, a declarat scenaristul. Ei bine, după trei telenovele în care au jucat împreună, Adela și Dan s-au despărțit. Motivul acestei decizii nu se știe nici acum, dar s-a zvonit în presă că actorul ar fi înșelat-o pe Adela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: