Redactia.ro
Home » Monden » Vă mai amintiți de Bianca din sezonul 3 de la Insula iubirii? După emisiune, s-a împăcat cu iubitul și i-a făcut un copil

Vă mai amintiți de Bianca din sezonul 3 de la Insula iubirii? După emisiune, s-a împăcat cu iubitul și i-a făcut un copil

GALERIE FOTO (22)

Tu îți mai amintești de Bianca din sezonul 3 de la Insula iubirii? Acum fosta concurentă este de nerecunoscut, iar fanii de pe rețelele de socializare au observat un detalii de-a dreptul neașteptat. După ce a părăsit Thailanda a luat decizia de a mai da o șansă poveștii de dragoste dintre ea și  Liviu, iar acum totul pare că este exact cum și-a imaginat.

Deși poate fi greu de crezut, fosta concurentă trăiește în acest moment o dragoste ca în poveștile cu prinți și prințese, cel puțin asta reiese din imaginile pe care le postează regulat pe rețelele de socializare. După ce s-a împăcat cu Liviu, aceasta s-a căsătorit și a devenit mamă pentru prima dată.

Cum arată în prezent Bianca, fosta concurentă de la Insula Iubirii

În cazul în care nu vă mai amintiți, Bianca a participat în sezonul 3 al emisiunii, alături de Liviu, bărbatul alături de care se vedea până la adânci bătrâneți. Tânăra a picat în ispită cu Sorin, cei doi fiind filmați în timp ce întrețineau relații intime, spre disperarea partenerului cu care venise în Thailanda.

În prezent, această poveste pare a fi ștearsă cu buretele de către Liviu, deoarece a luat decizia de a-i mai acorda o șansă și de a-și întemeia o familie cu ea. De câțiva ani au devenit părinți pentru prima dată, având o fiică pe care o răsfață de fiecare dată când au ocazia.

Așa cum era de așteptat, Bianca s-a schimbat radical. Acum nu mai este blondă, cu părul scurt, ba din contră. Și-a lăsat părul lung și a decis să se vopsească brunetă. De asemenea, a apelat și la câteva intervenții estetice după ce a plecat din Thailanda, prima oprire fiind la un medic specialist care i-a reparat greșeala de la nivelul buzelor.

Ulterior, Bianca a trecut și pe la esteticianul care a ajutat-o cu implanturile mamare pe care le etalează cu mândrie în fiecare vacanță în care merge alături de familia sa. Totuși, operațiile estetice nu s-au oprit aici. Soția lui Liviu ar fi apelat și la anumite fillere în pomeți pentru a-și schimba și mai mult aspectul fizic.

Cum decurge relația dintre Liviu și Bianca

Cu siguranță imaginile vorbesc de la sine în cazul celor doi foști concurenți. Deși există o diferență de 20 de ani între ei, vârsta nu pare să fie un impediment. Aceștia și-au întemeiat o familie foarte frumoasă, au împreună o fetiță cu care se mândresc și petrec timpul împreună.

Din punct de vedere financiar, ambii stau destul de bine. Bianca s-a maturizat destul de mult, motiv pentru care a ajuns să conducă alături de soțul său afacerea familiei. În imaginile de pe rețelele de socializare postează în familia perfectă, iar fanii se întreabă dacă Liviu se mai gândește sau nu la momentul în care Sorin a petrecut nopți fierbinți cu Bianca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: