Redactia.ro
Home » Monden » Vă mai amintiți de Cheeky Girls? Cum arată româncele la 20 de ani de la lansare

Vă mai amintiți de Cheeky Girls? Cum arată româncele la 20 de ani de la lansare

Ce mai fac surorile Cheeky Girls

Îți mai aduci aminte de cunoscutul hit The Cheeky Song (Touch My Bum)

Ei bine, surorile gemene de la Cheeky Girls, în vârstă de 39 de ani, revin în industria muzicală cu o piesă nouă!

Cheeky Girls

Gabriela Irimia și Monica Taylor au făcut anunțul neașteptat pe contul lor de Instagram. Piesa pe care au lansat-o este intitulată „Let’s have fun”. Gemenele speră să intre din nou în atenția publicului cu această creație muzicală de ultimă oră.

Piesa „Let’s have fun”, creația mamei gemenelor

Noua piesă a româncelor a fost scrisă de mama lor, Margit. Tot aceasta este cea care le-a scris și primul lor hit pop. Femeia le-a ajutat să crească în industria muzicală, până la apariția în show-ul de talente ITV.

Ritmul piesei nu este foarte diferit de cel al pieselor de acum 20 de ani. Nici versurile nu sunt foarte complexe, iar refrenul este unul simplu: „Vrem doar să ne distrăm obraznic. Doi este mai bine decât unul, mm-mm. Vrem doar să ne distrăm de două ori mai mult, doi este e mai bine decât unul”. 

Gemenele au devenit celebre în momentul în care au participat la audițiile pentru Popstars: The Rivals, în anul 2002.

Surorile gemene au apărut de curând în emisiunea lui Steph, de pe Channel 4. Atunci au sărbătorit 20 de ani de când au fost la audiția pentru concursul de canto care urma să le aducă succesul. Gabriela și Monica s-au confruntat și cu păreri negative la acel moment. Chiar Pete Waterman le-a descris drept „cel mai nereușit număr pe care l-am văzut vreodată”. În timpul emisiunii au discutat și despre noua lor piesă, „Let’s have fun”.

Gabriela a spus:„Melodia a fost compusă pentru a sărbători aniversarea a 20 de ani de la apariția noastră TV. Se numește «Let’s Have Fun».  Bineînțeles, formația The Cheeky Girl pune preț pe distracție. Versurile ne îndeamnă să ne bucurăm de viață și pur și simplu să fim fericiți”. 

The Cheeky Girls au cucerit publicul între 2002 și 2004

Cu toate că arbitrii concursului Popstars le-au criticat aspru și nu le-au dat foarte multe șanse, fetele au lansat patru hituri în doi ani. La apogeul carierei lor au cântat chiar și în fața a 100.000 de oameni. N-au stat pe culmile succesului prea mult, însă. S-au lovit de multe dezamăgiri și probleme de natură financiară.

Cele două surori lucrează, în prezent, în domeniul vânzărilor.

Cât despre perioada petrecută în atenția publicului, Gabriela spunea:

„Oamenii cred că a fi o stea pop înseamnă să ai o viață atât de plină de farmec. Este adevărat că am călătorit prin lume și am întâlnit o mulțime de oameni, dar fiecare mișcare a fost dictată. Ce am mâncat, ce am purtat, persoanele pe cazare le-am cunoscut”.  

Cele două sunt de părere că vor renunța, într-o zi, definitiv la proiectul Cheeky Girls pentru că nu se pot imagina urcând pe scenă la 60 de ani, în haine provocatoare și distrând publicul. Deși activitatea muzicală a fost una care le-a adus satisfacții și venituri considerabile, nu este una pe care și-o doresc să o practice până la adânci bătrâneți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: