Redactia.ro
Home » Monden » Vă mai amintiți de Veronica și Viorel Stegaru? Iată ce au ajuns să facă în prezent și din ce trăiesc

Vă mai amintiți de Veronica și Viorel Stegaru? Iată ce au ajuns să facă în prezent și din ce trăiesc

GALERIE FOTO (4) Vă mai amintiți de Veronica și Viorel Stegaru

Vă mai amintiți de Veronica și Viorel Stegaru? Cei doi soți au devenit cunoscuți în întreaga țară, după ce au apărut în emisiunea Acces Direct. Veronica și Viorel Steagru s-au întors în satul natal, revenind la viața pe care o aveau înainte să devină celebri.

Vă mai amintiți de Veronica și Viorel Stegaru? Iată ce au ajuns să facă în prezent și din ce trăiesc

Veronica și Viorel Stegaru sunt căsătoriți si locuiesc în Blăgești, județul Vaslui. Cei doi au apărut în 2020 în emisiunea Acces Direct, după ce ea a pretins că a fost violată de mai mulți bărbați. Tânăra acuza un coleg de școală de abuz, iar în cele din urmă s-a dovedit că Veronica și-a înșelat soțul cu bună știință. Cazul a fost mediatizat, iar viata li s-a schimbat radical. Au ajuns să fie recunoscuți în întreaga țară și chiar au decis la un moment dat să lase in urmă satul natal și să se mute la București. Intre timp, Vulpița, așa cum a fost numită, a rămas și însărcinată pentru a doua oară. Cu toate că aveau o viață bună în București, Veronica și Viorel au decis să se căsătorească acasă, la Blăgești.

Cei doi locuiesc impreună cu părintii lui Viorel, care o ajută pe tânără la creșterea celor doi copii. Deși au ales să nu mai apară la TV, cei doi soți păstrează legătura cu susținătorii lor pe rețelele de socializare, acolo unde Veronica postează adeseori imagini cu familia sa. Viorel și soția sa s-au schimbat, iar Veronica nu mai are timp să se aranjeze așa cum o făcea în București. Munca și copiii îi ocupă tot timpul. Veronica le-a dat o veste fanilor săi. Se pare că tânăra va reveni în atenția publicului și va scoate o melodie. In ceea ce îl privește pe Viorel, acesta muncește din greu pentru a-și intretine familia.

Vulpița are viață grea cu soacra

Veronica sau Vulpița, așa cum este știută de toată lumea, a lăsat în urmă televiziunea, iar doamna Ilinca, soacra tinerei este mereu cu ochii pe ea. Se pare că Veronica are ”interzis” la telefonul mobil și nici nu-și poate vizita părinții.”O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții.”O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții.” au spus vecinii  celor doi pentru cancan.ro.

Veronica și Viorel au lăsat deoparte comoditatea și s-au intors acasă la Blăgești, unde isi cresc cei doi copii. Soții Stegaru au impreuna o fetita si un băiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: