Redactia.ro
Home » Monden » Prima imagine cu fiul Veronicăi și a lui Viorel Stegaru. Micuțul a împlinit un an

Prima imagine cu fiul Veronicăi și a lui Viorel Stegaru. Micuțul a împlinit un an

GALERIE FOTO (2) Prima imagine cu fiul Veronicăi și a lui Viorel Stegaru.

Prima imagine cu fiul Veronicăi și a lui Viorel Stegaru.Bucurie in familia Stegaru. Mezinul cuplului Veronica și Viorel a împlinit un an, iar cei doi părinți sunt extrem de fericiți. Vulpița a postat prima imagine cu fiul său, alături de un mesaj de ”La mulți ani”.

Prima imagine cu fiul Veronicăi și a lui Viorel Stegaru. Micuțul a împlinit un an

Sărbătoare mare în familia Stegaru. Fiul cuplului Veronica și Viorel Stegaru a împlinit un an, iar părinții săi sunt extrem de fericiți și împliniți. Vulpița si soțul ei s-au întors în satul natal, iar în prezent sunt o familie frumoasă și împlinită. Viorel și soția sa au doi copii minunați, iar mezinul familiei, Daniel, a împlinit un an. Vulpița a dorit să împărtășească momentele frumoase cu fanii din mediul online, postând un o imagine cu fiul său, dar și un mesaj cu ”La mulți ani”. ”Azi un an. La mulți ani, minunea noastră, Daniel”, a scris Veronica Stegaru pe Instagram.

Fiul Vulpitei

Anul trecut, la finalul primăverii, Veronica Stegaru a devenit mamă pentru a doua oară. Tânăra a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și care a primit nota maximă la naștere. Deși a uitat de București, Veronica pare că este liniștită acum, alături de partenerul ei, Viorel.

Viorel și Vulpița, povestea lor

Principalul personaj în această poveste este Veronica Stegaru. Tânăra de 23 de ani, din comuna vasluiană Blăgești a crescut într-o sărăcie lucie, de care a încercat să scape măritându-se de tânără. Veronica s-a căsătorit cu Viorel Stegaru, 33 de ani, iar împreună au doi copii, un băiat și o fată. În urmă cu doi ani, în ziarul local din Vaslui s-a scris despre cazul Veronicăi după ce acuzat că a fost răpită de trei bărbați. Ulterior, cazul a ajuns la Acces Direct, moderată de Mirela Vaida. Lucrurile s-au dovedit că nu erau așa cum păreau, iar tânăra a mințit în legătură cu multe lucruri și s-a dovedit că mergea voluntar la bărbați. Audiențele au crescut, iar soții Stegaru au continuat să revină în platou și să fie protagoniștii mai multor situații.

După mai multe luni în care au locuit in București și s-au distrat alături de multe celebrități din România, Vulpița și Viorel au decis să se retragă în satul natal. La scurt timp, Veronica a născut cel de-al doilea copil. Una dintre vecinele sale dezvăluia că faima de la București nu i-a ambiționat să își găsească un job. „De când s-au întors din București, nu știu să facă nimic. Ea (Vulpița, n.r.) a mai lucrat pe la o firmă de curățenie, iar el, cu ziua, pe unde a apucat. Să știți că Viorel e mult mai harnic decât Veronica, ei nu-i place munca deloc. Dar nici pe el nu putem să-l lăudam prea tare, căci nu tot timpul are chef de muncă. Uitați, de curând, avem un vecin aici în sat care s-a îndurat să-i dea lui Viorel de muncă.

I-a spus să vină la el, să-l mai ajute în curte, cu un solar, cu o construcție, ceva. Îi oferea 150 lei pe zi și două mese calde. Nu a vrut. Lenea e mare. Cred că li s-au urcat la cap impresiile de București, dar au uitat că aici, dacă nu muncești, mori de foame”, a declarat femeia, pentru CANCAN.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: