Redactia.ro
Home » Știri » Văduva bărbatului ucis la Padina își strigă durerea: „I-au dat ca să nu scape, era plin de răni pe spate”. Presupușii criminali sunt liberi

Văduva bărbatului ucis la Padina își strigă durerea: „I-au dat ca să nu scape, era plin de răni pe spate”. Presupușii criminali sunt liberi

Crimă terifiantă în județul Neamț!

Tragedia care a zguduit comunitatea din Padina continuă să provoace durere și indignare. Soția lui Sorin Anghel, bărbatul ucis cu maceta la o petrecere, a făcut dezvăluiri neașteptate despre evenimentele cumplite din acea seară. Femeia este împietrită de durere și nu poate înțelege cum cei trei suspecți au fost eliberați din închisoare, fiind plasați în arest la domiciliu.

O petrecere transformată în coșmar

În urmă cu aproximativ trei luni, Sorin Anghel, în vârstă de 41 de ani, a fost ucis cu maceta de trei bărbați, în urma unui scandal monstru izbucnit la o petrecere organizată într-un hotel din Padina. Incidentul a început când cei trei bărbați au încercat să se apropie de soția lui Sorin, declanșând astfel conflictul. Femeia își amintește cu groază fiecare detaliu al acelei nopți fatidice.

Am plecat de acasă cu gândul că plec la o petrecere. Și acolo, indivizii au venit spre mine, s-a iscat scandalul. Toți trei s-au dus în bar după el și l-au pus jos. Și au dat și cu sticlele, cu lăzile, cuțitele. Toți trei aveau cuțite. Nu l-au lăsat„, a povestit văduva pentru Antena3.ro.

În încercarea de a-l salva pe soțul ei, femeia a încercat să-l scoată din hotel. Din păcate, Sorin a fost atacat în continuare și a suferit răni grave. În final, el și-a pierdut viața în brațele soției sale, lăsând în urmă o durere de nedescris.

Eliberarea suspecților din închisoare

Recent, magistrații au decis să elibereze suspecții din închisoare și să-i plaseze în arest la domiciliu, decizie care a provocat un val de indignare și neînțelegere. Văduva lui Sorin Anghel este profund șocată de această hotărâre și nu poate înțelege cum cei responsabili pentru moartea soțului ei sunt acum în libertate.

Nu pot să dorm de la imaginile de acolo. L-am scos afară și atunci am văzut că era plin de găuri pe spate. Au venit după el și i-au dat, ca să nu scape. Erau cuțite mari, foarte mari, și sigur le aveau la ei. Cum pot dormi liniștiți judecătorii când acești criminali sunt în libertate?„, a declarat ea.

Decizia magistraților de a-i plasa pe suspecți în arest la domiciliu a fost întâmpinată cu furie de către comunitate și de către familia îndurerată a lui Sorin Anghel. Oamenii se întreabă cum este posibil ca, după o astfel de crimă brutală, cei vinovați să fie lăsați să-și continue viața în afara gratiilor.

Mărturisirile sfâșietoare ale văduvei

Soția lui Sorin Anghel a povestit în detaliu coșmarul prin care a trecut în acea noapte. Ea a descris cum a fost vânat și atacat soțul ei, și cum a încercat cu disperare să-l salveze, în ciuda pericolului iminent. Femeia a subliniat că atacatorii nu s-au oprit nici măcar când Sorin era la pământ, continuând să-l lovească fără milă.

Nu l-au lăsat. L-am scos afară și atunci am văzut că era plin de găuri pe spate. Au venit după el și i-au dat, ca să nu scape”, a povestit ea cu ochii înlăcrimați. „Cum pot dormi liniștiți judecătorii când acești criminali sunt în libertate?

Această tragedie a lăsat o familie devastată și o comunitate în stare de șoc. Oamenii cer justiție și se întreabă cum de sistemul juridic a permis o astfel de decizie. Durerea și frustrarea văduvei sunt împărtășite de mulți, care se tem că dreptatea nu va fi făcută în acest caz.

Comunitatea cere justiție

Comunitatea din Padina și din împrejurimi este profund afectată de această tragedie. Oamenii cer ca cei responsabili să fie pedepsiți corespunzător și se tem că eliberarea suspecților ar putea trimite un mesaj greșit despre gravitatea faptei comise.

Furia și durerea sunt palpabile în rândul celor care l-au cunoscut pe Sorin Anghel. Prietenii și familia lui organizează proteste și cer autorităților să revizuiască decizia de a-i elibera pe suspecți. Ei consideră că plasarea în arest la domiciliu nu este suficientă pentru gravitatea crimei comise.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: