Redactia.ro
Home » Știri » Văduva lui Emil Hossu duce o viață singuratică. Actorul i-a murit în brațe, dar nu înainte să-i spună asta

Văduva lui Emil Hossu duce o viață singuratică. Actorul i-a murit în brațe, dar nu înainte să-i spună asta

GALERIE FOTO (3)

Începutul anului 2019 marchează împlinirea a șapte ani de când marele actor s-a stins din viață. A făcut-o discret, așa cum a și trăit, în timp ce juca într-o piesă de teatru. Actorul era la repetițiile unei piese în care juca chiar alături de soția lui, Catrinel Dumitrescu, în brațele căreia și-a dat ultima suflare.

Uitându-se în spate, la acest moment nefast, Catrinel Dumitrescu e urmărită și astăzi de ultima expresie de pe chipul omului iubit. Cu ultimele forțe, marele actor Emil Hossul n-a plecat din această lume fără a-i transmite soției sale un ultim mesaj. ”Te iubesc, Catrinel!”, au fost ultimele cuvinte ale actorului înainte să moară chiar în brațele celei pe care a iubit-o nespus. Infarct miocardic a fost cauza morții actorului la cei 70 de ani.

”Te iubesc, Catrinel!”, ultimele cuvinte ale actorului către soția sa

Astăzi, Catrinel Dumitrescu are 62 de ani și continuă să-și încânte fanii cu reprezentații pe scena teatrului românesc. În plan personal, actrița nu și-a refăcut viața și nici nu și-a găsit alinare după moartea iubitului ei soț. Zilele și le petrece la teatru, ori la catedra din cadrul Facultății de Teatru, a Universității Hyperion. Nu uită, însă, să treacă pe la mormântul soțului ei, alături care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai bine de douăzeci de ani.

De altfel, toți cei care l-au cunoscut pe Emil Hossu, dar și pe soția lui, Catrinel Dumitrecu, vorbesc despre iubirea lor pătimașă și sinceră. ”«Milu» al nostru iubea viaţa, scena, pe Catrinel şi pe colegii săi. Poate nu tocmai în această ordine.”, sublinia, odinioară, un apropiat de-al actorului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: