Redactia.ro
Home » Monden » Văduva lui Iurie Darie umblă cu o poză de-a lui în piept. Anca Pandrea nu-și revine după moartea actorului

Văduva lui Iurie Darie umblă cu o poză de-a lui în piept. Anca Pandrea nu-și revine după moartea actorului

GALERIE FOTO (4)

S-au iubit pătimaș, timp de 26 de ani, până când destinul i-a fost curmat actorului Iurie Darie. De atunci, văduva lui nu-și mai revine din drama trăită. Și acum, la șase ani de la tragicul eveniment, actrița Anca Pandrea îi păstrează amintirea vie.

Anca Pandrea a ajuns la 73 de ani, dar nu are parte de o bătrânețe liniștită. Traiul de zi cu zi îi este chinuit de un mare dor: cel de bărbatul iubit. Actrița încă îi ține amintirea vie a soțului ei, purtând încă haine cernite, dar și o fotografie de-a lui, pe post de ”broșă”, în piept. ”În clipa în care realizez că nu mai e dispar lângă el. N-aş putea rezista fără să iau legătura cu el. N-aş putea să supravieţuiesc fără această putere de a comunica cu el”, a mărturisit actriţa acum ceva timp.

De altfel, Anca Pandrea a mărturisit că încă vorbește cu soțul și că, pentru ea, bărbatul nu este mort. ”Pe 14 martie ar fi făcut 86 de ai, dar eu zic că face în continuare, pentru că eu vorbesc cu el nonstop. El este viaţa mea, este puiul meu, este dragostea mea.”, declara în urmă cu câţiva ani actriţa.

Văduva trăiește în casa în care a murit Iurie Darie

După ce Iurie Darie s-a stins, actrița a cerut să se facă o placă comemorativă pentru a marca locul în care acesta a trăit. ”Între anii 1986-2012 a locuit şi a creat celebrul actor de film, teatru şi desenator Iurie Darie. Sufletul, viaţa şi iubirea actriţei Anca Pandrea”, sunt cuvintele gravate pe placa de marmură amplasată pe casa de la nr. 12, acolo unde încă locuieşte îndrăgita actriţă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini