Redactia.ro
Home » Monden » Valentina Pelinel a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Cum se simte modelul și ce recomandări medicale a primit

Valentina Pelinel a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Cum se simte modelul și ce recomandări medicale a primit

GALERIE FOTO (2)

În urmă cu o săptămână, Valentina Pelinel și-a îngrijorat teribil fanii după ce a fost fotografiată în fața unui spital din București. Din imagini reieșea că modelul nu este într-o stare prea bună de sănătate, iar ulterior s-a aflat că a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Ajunsă acasă, a oferit declarații despre operația prin care a trecut și perioada de recuperare ce urmează.

Valentina Pelinel a suferit un accident grav în urmă cu 8 ani

Pasiunea pentru ski a Valentinei Pelinel i-a cauzat un accident teribil în urmă cu 8 ani. În timp ce se bucura de pârtie și zăpadă, vedeta a căzut și și-a rupt ligamentul. Cu toate că și-a tratat corespunzător piciorul și a urmat întocmai recomandările medicilor, incidentul a avut repercusiuni serioase asupra corpului său.

Rămasă fără o altă opțiune, soția lui Cristi Borcea a hotărât că a venit momentul să ceară din nou ajutorul medicilor de specialitate. S-a operat din cauza ligamentului încrucișat care îi crea neplăceri în urmă cu o săptămână, iar acum este în perioada de refacere. Intervenția chirurgicală a decurs bine, însă vedeta va fi nevoită timp de 6 luni de acum înainte la piciorul său și să țină cont de indicațiile doctorilor.

Declarațiile modelului despre perioada de recuperare și starea sa de sănătate

Operația a lăsat-o și cu un nou „accesoriu”, și anume cârjele, pe care va fi nevoită să le folosească pentru a se deplasa în perioada ce va urma. Valentina a ales să vorbească într-un mod ironic de situația în care se află, semn că s-a înarmat cu multă răbdare și energie pentru următoare jumătate de an, care o va pune serios la încercare.

Pentru moment, modelul se simte foarte bine, iar cârjele i-au devenit din ce în ce mai comode. A învățat să se folosească și să se ajute de ele, așa că reușește să revină treptat la activitățile sale obișnuite. Amintim că frumoasa soție a lui Cristi Borcea este o mămică model și a adus pe lume 3 copii minunați: Milan, Rania și Indira.

„Doar că am înlocuit accesoriile cu cârjele momentan, ha ha, dar scap de cârje foarte curând pentru că fac recuperarea ca la carte. Teoretic, recuperarea durează 6 luni, eu vreau să o fac sârguincios, să nu am probleme și să pot face sport ca lumea, e un ligament nou, o să mă obișnuiesc. E adevărat că am plecat mai devreme din spital… Mersul în cârjă e o noutate, am și foarte multe scări acasă, dar acum reușesc să le cobor.”, a declarat Valentina Pelinel pentru publicația Click!.

Cea mai mare bucurie a sa rămâne însă că stilul său de viață nu va fi afectat prea mult, iar curând își va putea relua activitatea normală. Pe lângă ședințele de recuperare fizică recomandate de medici, Valentina intenționează să facă sport și să se obișnuiască cu noul său ligament. Este foarte pozitivă, iar starea sa de sănătate se va îmbunătăți pe zi ce trece.

„Sunt o fire activă și mă voi pune repede pe picioare. Pot lucra cu greutăți pentru brațe și abdomen atâta timp cât nu pun presiune pe genunchiul stâng.”, a mai adăugat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: