Redactia.ro
Home » Monden » Vali Vijelie se plimbă într-un bolid de lux! Ce mașină și-a achiziționat manelistul în plină pandemie

Vali Vijelie se plimbă într-un bolid de lux! Ce mașină și-a achiziționat manelistul în plină pandemie

GALERIE FOTO (2) De la ce vine, de fapt, numele de Vali Vijelie? Cum îl cheamă pe îndrăgitul manelist în buletin? Pariu că nu știai

În plină pandemie, Vali Vijelie reușește încă să ducă o viață de lux! Toți artiștii s-au plâns de bani, dar el nu pare că duce lipsă de nimic. A fost surprins recent la volanul unui bolid de lux, pe care tocmai ce și l-a achiziționat. Iată ce mașină conduce acum manelistul.

Vali Vijelie se plimbă într-un bolid de lux! Ce mașină și-a achiziționat manelistul în plină pandemie

Vali Vijelie se numără printre cei mai iubiți cântăreți de manele din țara noastră, așa că situația sa materială nu ar trebui să surprindă pe nimeni. Începutul pandemiei a reprezentat un moment critic pentru artiștii din toată țara, care s-au plâns din cauza lipsei de spectacole, dar nu și el! Se bucură de popularitate în rândul publicului său, iar acest lucru îi asigură venituri impresionante.

Manelistul a fost recent surprins la volanul unui bolid de lux care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Este vorba de un Bentley Bentayga, model nou, pe care îl conduce cu mare mândrie. Conform informațiilor disponibile în mediul online, mașina are o valoare ce depășește suma de 250.000 de euro.

Întrebat despre noua sa achiziție, Vali a fost cât se poate de modest. Nu dorește să se laude în fața oamenilor cu mașina pe care o conduce, așa că a fost foarte reținut în ceea ce privește acest subiect. A mărturisit că pentru el lucrurile materiale sunt doar o plăcere personală și nu o modalitate prin care să-și exprime situația materială.

„Nu am cumpărat mașina pentru a mă da mare cu ea! Mașina am cumpărat-o pentru mine! Nicidecum să spun eu, acum, da, mi-am cumpărat un tractor și fac, și dreg… Nicidecum. Pe mine nu mă interesează lucrurile astea. Eu vreau să rămân băiatul ăla de demult”, a declarat Vali Vijelie pentru cancan.ro

Ce planuri are Vali Vijelie pentru Revelion

Dacă vine Revelionul, este și prilej de distracție pentru Vali Vijelie. Pentru moment, manelistul a recunoscut că nu are planuri sigure, deoarece încă așteaptă posibilitatea unei cântări. Iubește să fie în fața oamenilor și să-i încânte cu vocea lui, așa că posibilitatea să lucreze în noaptea dintre ani nu a fost exclusă.

Totuși, cântărețul a recunoscut că i-ar plăcea să plece din țară alături de cei dragi, unde se va bucura de cele câteva momente de răgaz departe de casă.

„De Revelion, ce să fac? O să mă distrez, la fel ca toată lumea. Momentan nu am luat nicio decizie, să cânt undeva, dar o să fie foarte multă lume care o să mă sune să vin să cânt. Deja am primit niște telefoane. Dacă nu, plec din țară, mă duc să mă plimb… Încă nu m-am decis ce voi face, mai e timp”, a mărturisit manelistul pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: