Redactia.ro
Home » Știri » Vali Vijelie și soția lui și-au spus adio după o căsnicie de peste 28 de ani. Din ce motiv au ajuns la această hotărâre

Vali Vijelie și soția lui și-au spus adio după o căsnicie de peste 28 de ani. Din ce motiv au ajuns la această hotărâre

Soția lui Vali Vijelie, mesaj controversat după ce a fost la doar un pas de divorț: „Retrage-te atunci când simți că nu mai aparții unui suflet”

Decizia de despărțire a cuplului a fost luată în urma apariției mai multor imagini compromițătoare cu celebrul artist. Recent, Vali Vijelie a fost surprins în compania unei alte femei, fapt care nu a putut trece neobservat de partenera sa de viață. Această situație a determinat ca cei doi să ia hotărârea de a se despărți. Mai mult decât atât, Carmen Rusu, soția artistului, a luat o decizie neașteptată cu privire la viitorul lor.

Manelistul a fost surprins alături de o altă femeie

Despărțirea dintre Vali Vijelie și soția sa a fost anunțată în mediul showbiz-ului, după ce cei doi au petrecut 28 de ani împreună. Totul s-a întâmplat în urma apariției manelistului în compania altei femei, surprinsă în imagini publicate de Cancan.ro. Din fotografii, este evident că cei doi păreau foarte apropiați și fericiți unul în prezența celuilalt.

Sursele au dezvăluit că cei doi au urcat în mașină împreună și au plecat spre un complex rezidențial dintr-o zonă luxoasă a Bucureștiului. Deși inițial Carmen Rusu a refuzat să comenteze imaginile cu soțul său alături de altă femeie, ulterior a oferit mai multe explicații.

Ce decizie a luat soția artistului

Se pare că soția artistului este conștientă de infidelitatea soțului său și a decis să meargă pe drumuri separate și să își continue viața independentă. Totuși, a menționat că va rămâne alături de el, doar din considerente financiare, pentru confortul său și al copiilor lor.

„Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest moment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei. De acum, probabil fiecare va merge pe drumul lui și își va face viața. Pe mine nu mă mai interesează de azi nimic din ceea ce apare. Nu vreau să mai fiu contactată de nimeni. Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu mai vreau să am de-a face cu el”, a mărturisit Carmen Rusu pentru Fanatik.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: