Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a Andreei Marin. Ce mai face „zâna surprizelor” și cum merge relația cu iubitul cu 10 ani mai tânăr

Vârsta reală a Andreei Marin. Ce mai face „zâna surprizelor” și cum merge relația cu iubitul cu 10 ani mai tânăr

Vârsta reală a Andreei Marin. Ce mai face „zâna surprizelor” și cum merge relația cu iubitul cu 10 ani mai tânăr

Andreea Marin, „zâna surprizelor”, așa cum o țin mulți minte este una dintre cele mai iubite şi apreciate vedete de televiziune şi a ajuns un model de urmat pentru multe femei. Prezentatoarea are o relație cu un bărbat cu 10 ani mai tânăr. Recent, aceasta a dezvăluit cum merge relația lor. Câți dintre voi știați care e vârsta reală a jurnalistei?

Adrian Brâncoveanu este bărbatul cu care Andreea Marin își împarte viața. Cei doi trăiesc de 5 ani o frumoasă poveste de dragoste. Vedeta a dezvăluit cum au fost ultimii ani din viața ei, alături de iubit.

„Cu de toate. Cu iubire, cu momente de neuitat, cu greutăți depășite. Să ne dea Dumnezeu sănătate să le ducem pe toate mai departe, cu dragoste!”, a declarat Andreea Marin pentru revista VIVA!

Partenerul Andreei Marin, mai mic cu 10 ani decât prezentatoarea

Între ei este o diferență de vârstă de 10 ani, dar asta nu îi împiedică să se iubească și să aibă o relație extrem de specială.

„Nu simțim diferența de vârstă, nu ne-a incomodat niciodată și nu suntem oamenii care să trăiască încercând să fie pe placul altora. Trăim cum considerăm noi că e bine și cum simțim, cu respect față de cei din jur”, a mai adăugat Andreea Marin, pentru sursa citată.

Care e vârsta reală a Andreei Marin

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974. Jurnalista are vârsta de 47 de ani. A devenit celebră după ce a fost moderatoarea emisiunii „Surprize, surprize” difuzată de canalul TVR 1, din 1999 până în 2007. A fost jurat în emisiunea „Uite cine dansează!”, difuzată de postul de televiziune Pro TV.

La ce alimente a renunțat Andreea Marin ca să slăbească 7 kg

„Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun ține loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor”, a mărturisit jurnalista, potrivit spynews.ro.

Andreea Marin a mai spus că a renunțat și la dulciuri, pierzând astfel șapte kilograme. Ea consideră că nu există nu se poate și are foarte multă voință să facă orice își propune.

„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut șapte kilograme. Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea.

Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă”, a continuat ea, pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: