Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a Cristinei Ciobănașu. S-a postat în ipostaze tandre cu iubitul ei

Vârsta reală a Cristinei Ciobănașu. S-a postat în ipostaze tandre cu iubitul ei

Cristina Ciobănașu e cunoscută de toată țara. Cântăreața și actrița a devenit celebră odată cu interpretarea personajului „Anca Anghel”din serialul muzical Pariu cu viața, realizat de Ruxandra Ion și difuzat pe postul PRO TV. Dar câtă lume cunoaște vârsta reală a artistei?

Cristina Ciobănașu, ipostaze tandre alături de iubit

După ce s-a despărțit de actorul Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu și-a găsit o nouă iubire, Alexandru Mureșan. Urmăritorii acestora îi considerau un cuplu reușit și foarte fericit. Totuși au apărut dubii în rândul internauților, deoarece Cristina nu a mai fost la fel de activă pe site-urile de socializare din momentul în care fostul partener de viață și-a anunțat relația cu Oana Moșneagu, colega lor de platou.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, despărțire după 9 ani de relație

După nouă ani de relație cu Vlad Gherman, fapt ce i-a întristat pe fani, Cristina s-a postat pe rețelele sociale prezentându-l pe noul iubit. Părerile au fost împărțite printre internauți, mulți dintre aceștia având dorința ca cei doi să se împace. Totuși, cei doi, au spus clar că drumurile lor se separă definitiv și irevocabil. În martie, actrița și-a anunțat fanii că nu a mai fost activă pe rețelele de socializare din cauza faptului că trece printr-o perioadă mai grea din viața ei.

Ce i-a făcut să se despartă

Anul 2020 a fost unul dificil pentru Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Ei au petrecut foarte mult timp împreună. Acest lucru i-a făcut să realizeze că au visuri diferite. Relația lor nu a fost întotdeauna perfectă, existând și certuri și obstacole.

Care e vârsta reală a Cristinei Ciobănașu

Actrița s-a născut pe 24 septembrie 1996, prin urmare, tânara are vârsta de 25 de ani. În 2008, la scurt timp după mutarea în București, Cristina a fost distribuită în rolul Monicăi (personaj episodic) în comedia Îngerașii. După „Îngerașii” a continuat colaborarea cu Acasă TV și MediaPro Pictures, fiind distribuită în roluri co-principale în producții precum Aniela (Julieta) și Iubire și onoare(Noor el Jisr). În 2011, în urma unui casting organizat de MediaPro Music și MediaPro Pictures a intrat în trupa Lala Band, dar cel mai mare succes i l-a adus „Pariu cu viața”.
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: