Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a Danei Săvuică. Cine e bărbatul cu care și-a refăcut viața după divorț

Vârsta reală a Danei Săvuică. Cine e bărbatul cu care și-a refăcut viața după divorț

GALERIE FOTO (2) Vârsta reală a Danei Săvuică. Cine e bărbatul cu care și-a refăcut viața după divorț
Dana Săvuică e atât influencer, actriță, cât și om de televiziune. Fostul fotomodel și-a refăcut viața după divorț

Cine e bărbatul cu care Dana Săvuică și-a refăcut viața după divorț

Dana Săvuică a postat recent primele imagini alături de iubitul ei. Fostul fotomodel și-a refăcut viața după divorțul de tatăl fiicei sale, vedeta și-a refăcut viața, însă a păstrat discreția în ceea ce îl privește pe cel care o face fericită.
Îndrăgitul fost fotomodel le-a făcut o adevărată surpriză fanilor din mediul online, afișându-se pentru prima dată cu actualul ei partener. Aceasta le-a dezvăluit că ea și bărbatul ce i-a cucerit inima au plecat împreună într-o vacanță romantică, în străinătate. Cei doi nu sunt însă singuri, ci însoțiți de încă un cuplu.

Dana Săvuică și noul iubit au plecat împreună într-o vacanță romantică, în străinătate

Cei doi și încă un cuplu au plecat pe insula Creta, în Grecia. Aceasta e mai tot timpul plecată prin vacanțe, iar acasă e așteptată tot timpul de iubitul ei. Dana a povestit pentru Click! că iubitul ei are grijă de pisica și de câinele vedetei.
„Da, săracul, el stă acasă atunci când sunt eu plecată în vacanțe. Stă cu cățelul și cu pisica! Acum în Creta plecăm împreună. Nu există să fie invidios! Nu este deloc! Asta apreciez foarte mult la el că mă lasă să fac ce vreau și știe că acest job pe care-l am, de influencer sau cum se zice acum content creator, digital creator, e foarte important pentru mine și nu vrea să-mi oprească zborul!!, a spus Dana Săvuică pentu Click!, înainte să plece în Grecia.
sursă foto: Instagram/danasavuica

Dana Săvuică, nemulțumită de corpul ei

Dana Săvuică a dezvăluit că, din disperare, a vrut să apeleze la estetician pentru a face lipoaspirație. Medicul a refuzat-o însă, sugerându-i să țină o dietă.
„Ajunsesem la măsura XL. Eu care purtam M-L. Deci mediu spre larg, și ajunsesem la XL (extra larg n.r). Eram disperată! Acum nu trebuie să fiți supărate pe mine, doamnelor, cele care aveți forme rubensiene și poate purtați XL sau XXL.. Dar pentru mine a fost așa, o dramă. Am trecut așa la o măsură în câteva luni de zile.”, a dezvăluit Dana Săvuică, la Ego Life.

Care e vârsta reală a Danei Săvuică

Fostul fotomodel s-a născut pe 23 ianuarie 1970. Acum a ajuns la vârsta 52 de ani. Dana Săvuică și fostul ei soț, Răzvan Stanciu, au surprins pe toată lumea cu divorțul lor. Aceștia și-au spus „adio’ în 2015, după 25 de ani de mariaj.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: