Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a Ginei Pistol. S-a logodit cu Smiley? Ce anunț a făcut prezentatoarea

Vârsta reală a Ginei Pistol. S-a logodit cu Smiley? Ce anunț a făcut prezentatoarea

Gina Pistol e cunoscută de toată România pentru că este prezentatoarea unora dintre cele mai urmărite emisiuni. De când a devenit mămică, a dispărut din lumina reflectoarelor, dar trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Ce vârstă are, de fapt, frumoasa vedetă?

Gina Pistol și Smiley s-au logodit?

Cu siguranță, Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din România. S-a vorbit și s-a speculat mult despre relația dintre cei doi. Smiley și Gina Pistol sunt acum doi părinți fericiți. Cum s-au îndrăgostit unul de celălalt.

Gina Pistol a dat de înțeles pe rețelele de socializare cum că s-ar fi căsătorit cu Smiley în mare secret. Frumoasa prezentatoare de la Chefi la Cuțite a fost nominalizată an de an drept ‘’cea mai sexy vedetă din România’’ în cadrul Premiilor Radar de Media. Din păcate, anul acesta nu a mai fost nominalizată, iar cu această ocazie, Gina Pistol și-a făcut propriul top.

‘’Gina Pistol, Georgeta Pistol, eu, tot io, fata lu mama, iubita lui Smiley, „mama la Josephine’, sora lu George, logodnica lu Andrei Tiberiu Maria’’, sunt denumirile pe care le-a trecut Gina Pistol în top, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Ce spuneau Gina Pistol și Smiley despre căsătorie

Cei doi au povestit mai demult la Xtra Night Show că le este bine așa și că nu se gândesc la căsătorie. De asemenea, ei au spus că vor anunța dacă se va întâmpla asta.

„Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred ca este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm’’, a spus Smiley la vremea respectivă.

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem cu acte și fără acte’’, a completat și Gina Pistol.

Gina Pistol și Smiley, unul dintre cele mai solide cupluri din țara noastră

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai discrete cupluri din România și au ales să nu posteze imagini cu chipul fiicei lor până în prezent.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: Am devenit părinți!’. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă’, a scris Smiley pe rețelele de socializare, când a devenit tată.

Care e vârsta reală a Ginei Pistol

Gina Pistol s-a născut pe 9 decembrie 1980. Astfel, ea are vârsta 41 de ani. În luna martie a anului trecut, Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă. Prezentatoarea a renunțat atunci la proiectele ei în televiziune și a devenit o mamă implicată.

„Pentru că Gina se trezește noaptea și o adoarme la loc, eu dorm buștean și mă trezesc la 7 sau 7 și jumătate când se trezește ea și stăm împreună, citim cărți, ascultăm muzică, povestim, ne jucăm, ne plimbăm, toate acasă. Eu petrec în fiecare dimineață timp cu ea”, a spus Smiley în podcastul de la Pro FM.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: