Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a lui Andi Moisescu. Formează un cuplu cu Olivia Steer de mai bine de 20 de ani

Vârsta reală a lui Andi Moisescu. Formează un cuplu cu Olivia Steer de mai bine de 20 de ani

Andi Moisescu e unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România. A prezentat o emisiune pe PRO TV, e și jurat la „Românii au talent” și e căsătorit cu controversata Olivia Steer. Acum, podcastul său e în topul preferințelor pe YouTube, dar câți știu ce vârstă are jurnalistul?

Andi Moisescu și Olivia Steer, împreună de 20 de ani

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt împreună de mai bine de 20 de ani și au o relație care îi face fericiți, relație pe care o trăiesc departe de ochii curioșilor, dar și a presei. Aceștia au doi copii împreună cu care se mândresc.

Andi Moisescu și Olivia Steer s-au cunoscut printr-un prieten comun și nu a trecut mult până să se îndrăgostească unul de celălalt. Sunt căsătoriți din 2004 și au doi băieți în vârstă de 15, respectiv 13 ani. Juratul de la „Românii, au Talent” susține că are parte de toată înțelegerea din partea familiei care îl susține și îl ajută necondiționat în proiectele pe care le desfășoară.

Ce i-a transmis Olivia lui Andi pe Instagram

„Acum fix 20 de ani, mă întreba ce planuri am pentru tot restul vieții”, a fost mesajul Oliviei Ster. Urmăritorii ei de pe Instagram imediat i-au apreciat fotografia.

Cum au făcut cei doi ca relația să reziste atât de mult timp

Potrivit libertatea.ro, vedeta de la PRO TV a vorbit despre cum funcționează relația cu soția sa și care sunt secretele căsniciei lor. Aceștia se susțin reciproc și își cunosc limitele, astfel încât știu cum să gestioneze orice neînțelegere care s-ar putea ivi în relația lor.

„Eu sunt precum gustările grecești. Câte puțin din fiecare. Pe cât posibil cu ceva surprize la mijloc. Mă bazez și pe spontaneitate, și pe detalii. Și, în general, pe iubire”, a declarat Andi Moisescu într-un interviu pentru viva.ro

Potrivit aceleiași surse, Andi a spus: „Petrec infinit mai mult timp la montaj. Încă îmi montez singur toate materialele de pe YouTube (n.r.: unde are un podcast). Olivia nu mi-a făcut niciodată nici cel mai mic reproș legat de orele petrecute de mine la muncă, oricât de multe s-au adunat. Deci, fără nici cea mai mică presiune din afară. Aș zice că mă descurc și sunt recunoscător”.

Care e vârsta reală a lui Andi Moisescu

Prezentatorul TV s-a născut  26 octombrie 1972. Prin urmare, are vârsta de 49 de ani. Andi Moisescu și Olivia Steer s-au căsătorit în anul 2004 și împreună au doi băieți. Nu de puține ori, prezentatorul a fost criticat din cauza declarațiilor antivacciniste și antimedicină ale soției sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: