Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a lui Augustin Viziru. Cum s-a schimbat viața sa de când a devenit tătic

Vârsta reală a lui Augustin Viziru. Cum s-a schimbat viața sa de când a devenit tătic

Vârsta reală a lui Augustin Viziru. Cum s-a schimbat viața sa de când a devenit tătic
Augustin Viziru a devenit cunoscut în vremurile în care a jucat în cele mai urmărite telenovele din România. Este iubit de fani și chiar dacă a dispărut în ultimul timp de pe micile ecrane, ei tot vor să știe ce face actorul. Dar câtă lume cunoaște care e vârsta reală a lui Augustin Viziru?

Cum s-a schimbat viața lui Augustin Viziru de când a devenit tătic

Actorul Augustin Viziru a povestit cum s-a transformat viața lui de când a devenit tătic, pentru viva.ro. Acesta s-a schimbat complet de când în viața sa a apărut primul său copil, o fetiță.
Deși mai demult era nelipsit din cluburi și de la petreceri, îndrăgitul actor este acum un bărbat de casă, atent la nevoile fetiței lui, Maria, dar și la ale femeii pe care o iubrește. Augustin s-a lăsat chiar și de fumat!
„Viața de tătic e frumoasă și sănătoasă. De când a apărut fetița mea, m-am lăsat de fumat, mă culc devreme, fac sport. Și când spun că fac sport, nu mă refer la o sală de fitness sau cine știe ce exerciții. Eu alerg cu fetița mea în spate, prin casă, până adoarme. Îi fac toate plăcerile, ce să zic…Primește foarte multă dragoste, dar și ce-i place ei. Acum câteva zile i-am cumpărat carioci și un tort spectaculos. Ma implic serios în creșterea copilului meu și o ajut cu ce pot pe mama lui, dar câteodată trebuie să plec, că am multe filmări”, a povestit Augustin Viziru, pentru viva.ro.

Augustin Viziru își petrece tot timpul alături de fiica lui

„Acum am și altă maturitate, de aceea petrec mult timp cu ea, deși am tot felul de treburi. Știu că anii ăștia nu mi-i dă nimeni înapoi, iar copilul meu este pe primul plan și a venit exact când era momentul”, a mai completat Augustin Viziru, pentru viva.ro.

Augustin Viziru și-a dorit ca lumea să nu știe cine e iubita sa, mama fetiței pe care o au împreună

Augustin Viziru declara în urmă cu ceva vreme că mama fetiţei lui nu e o persoană publică aşa că nu îşi doreşte să apară în lumina reflectoarelor. Acum mai bine de un an, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, actorul a publicat prima fotografie alături de mama fiicei sale.
„La mulţi ani şi să ne bucurăm de viaţă!”, a scris Augustin alături de fotografia în care apar el, iubita lui şi fiica lor Maria, în ianuarie anul trecut.

Care e vârsta reală a lui Augustin Viziru

Augustin Viziru s-a născut pe 7 august 1980. Prin urmare, are vârsta 41 de ani. Este fratele mai mic al fostului cântăreț Lucian Viziru și nepotul fostului mare tenismen Gheorghe Viziru. Augustin Viziru a mai fost într-o relație de unsprezece ani cu prezentatoarea Oana Mareș. Între anii 2009 – 2011 a fost însurat cu Oana, după care a divorțat.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: